Obnoviť stránku

Apple Watch 44 mm Sedlovo hnedý Kožený remienok – Large

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Apple Watch 44 mm Sedlovo hnedý Kožený remienok – Large

Remienok na smart hodinky Apple skvele doplní vzhľad vašich inteligentných hodiniek. Hnedá farba poskytuje možnosť remienok na smart hodinky Apple Watch 44 mm Sedlovo hnedý Kožený remienok – Large zladiť s outfitom alebo jednoducho s vlastným vkusom. Tento remienok je kompatibilný s modelovými radmi: Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 6 a Apple Watch Series 7.

Základné parametre remienka na smart hodinky Apple Watch 44 mm Sedlovo hnedý Kožený remienok – Large

  • Vylepší vzhľad vašich smartwatch
  • Hnedá farba
  • Radí sa do modelového radu Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 6 a Apple Watch Series 7

Parametre a špecifikácia

Remienok

Farba ramienka Hnedá
Materiál remienka Koža
Kód:  JA064g9a60
Produktové číslo:  MXAG2ZM/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19