Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple TV HD 2021 32 GB

4,8 22 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Apple TV HD 2021 32 GB

Apple TV HD 2021 32 GB

Apple TV HD s novým ovládačom 

Ak patríte medzi fanúšikov hier a filmov, tak ani na vás Apple nezabudol. Práve predstavený Apple TV HD 2021 totiž prináša dobre overené zariadenie s veľkým potenciálom, ktorý ešte umocňuje úplne nový diaľkový ovládač. 

Apple TV HD ponúkne množstvo zábavy

Hry a aplikácie 

Apple TV HD 2021 sa stane stredobodom vašej domácnosti. Jednoducho prepája to najlepšie zo sveta hier, filmu a televízie so službami Apple. Či už radi sledujete obľúbené streamovacie služby alebo napríklad športové udalosti, určite oceníte Full HD obraz alebo kvalitný zvukový zážitok. Vďaka Apple TV HD 2021 si tiež lepšie užijete služby Apple Tv+ alebo hernú platformu Apple Arcade. A možno už čoskoro dorazia aj atraktívne lekcie cvičenia v Apple Fitness+. 

Multimediálne centrum Apple TV HD 2021

Apple TV HD má nový ovládač

Apple TV Remote 

Na maximálne pohodlné ovládanie budete mať k dispozícii prepracovaný Apple TV Remote. Jeho kľúčovým poznávacím znakom je dotykový clickpad, pomocou ktorého sa budete ľahšie pohybovať v menu alebo meniť akékoľvek nastavenia. 

Multimediálne centrum Apple TV HD 2021

Obraz

Multimediálne centrum Apple TV HD s Full HD rozlíšením

Multimediálne centrum Apple TV HD 2021 pracuje na operačnom systéme tvOS 14.5, vďaka čomu získate bezproblémový prístup k mnohým aplikáciám alebo hrám. O konektivitu sa stará HDMI konektor doplnený LAN. Samozrejmosťou je podpora WiFi alebo Bluetooth. 

Multimediálne centrum Apple TV HD 2021

Obsah balenia

Apple TV HD 2021

Súčasťou balenia nového Apple TV HD 2021 je diaľkový ovládač Apple TV Remote, napájacia šnúra a USB kábel s konektorom Lightning. Na kompletné prepojenie s TV je nutné použiť vlastný HDMI kábel. 

Parametre a špecifikácia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v iOS aplikácii

Farba

Farba Čierna

Základné parametre

Podporované rozlíšenie Full HD
Operačný systém tvOS
Kapacita úložiska 32 GB

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní HDMI
Konektivita Bluetooth, WiFi
Podporované audio formáty AAC, AC‑3, AIFF, Apple Lossless, E-AC‑3, FLAC, MP3, WAV
Podporované video formáty H.264, HEVC, MPEG

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Apple AirPlay 2
Aplikácia App Store, Apple TV, NETFLIX, YouTube

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Napájací adaptér
Kód:  NL824e7e
Produktové číslo:  MHY93CS/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02