Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple TV 4K 64GB

4,9 413 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Apple TV 4K 64GB

Nová Apple TV 4K
Nová Apple TV 4K

Nová éra 4K HDR práve začína.

Vďaka Apple TV 4K si môžeš púšťať filmy, seriály, športové seriály alebo spravodajstvo v nekompromisnom rozlíšení 4K HDR. Streemovať môžeš aj živé prenosy alebo si púšťať relácie zo svojich obľúbených aplikácií.


Všetko sa točí okolo aplikácií.

Na svojich mobilných zariadeniach a počítačoch sa v aplikáciách dostávate k najrôznejšiemu zábavnému obsahu. A práve tým smerom sa uberá aj televízia v obývačke. Aplikácie oslobodili televízor. Umožňujú vám osobne si vybrať, na čo sa chcete pozerať. Kedy a kde. Pre novú Apple TV 4K a jej výkonný tvOS chystajú vývojári zážitky, ktoré zmenia vaše očakávania od veľkej obrazovky. A urobia z vášho televízora niečo tak osobného, ako je váš iPhone alebo iPad.

Toľko zábavy,
koľko vydržíte.

Filmy z iTunes. Živé športové prenosy a spravodajstvo. A veľa ďalších vecí. Ak to stojí za sledovanie, určite na to existuje aplikácia.

Nová Apple TV 4K
Nová Apple TV 4K

Prepni na vyšší štandard!

Vo 4K rozlíšení sa zobrazuje 4× viac pixelov ako v bežnom HD rozlíšení. Vďaka tomu si užiješ ďaleko detailnejší a ostrejší obraz. HDR k tomu pridáva vernejšie farby, hlbšie detaily. S touto kombináciou ťa Apple TV 4K vtiahne zakaždým do deja.

Nová Apple TV 4K
Nová Apple TV 4K

Hry a aplikácie
v televízore.
To bude veľké.

App Store prichádza do vášho televízora. Tešte sa na veľkolepé, vzrušujúce hry. Aplikácie, ktoré vám z obývačky urobia telocvičňu alebo triedu. Alebo zážitky pre viac ľudí, ktoré zmenia vašu predstavu o rodinnom večeri. Bude zaujímavé sledovať, s čím prídu vývojári.

Nová Apple TV 4K
Nová Apple TV 4K

Televízor a technológia si
konečne padli do oka.

S nástupom iPhonu a iPadu sa veľa veľkých inovácií a nových technológií sústredilo na malé obrazovky, ktoré nosíme vo vreckách alebo v rukách. Je načase, aby sa niečo z týchto technológií dostalo aj na veľké obrazovky. Nová Apple TV so svojím tvOS, novo navrhnutým prostredím a dotykovým ovládaním Apple TV Remote predstavuje úplne novú víziu pre televízory.

Ovládanie televízorov, ako ho
ešte nepoznáte.

Televíznu obrazovku máte až na druhom konci izby. Preto sme prostredie Apple TV navrhli tak, aby ste sa ho priamo dotýkali. Aby vás od televízie nič nedelilo.

Nová Apple TV 4K
Nová Apple TV 4K

Rozlúčte sa
s nekonečným
stláčaním gombíkov.

Dotykové ovládanie navždy zmenilo našu interakciu s telefónmi. Teraz ho máte na diaľkovom ovládaní. Na dotykovom povrchu Apple TV Remote môžete palcom posúvať, vyberať a prechádzať prostredie na obrazovke.

Nová Apple TV 4K
Nová Apple TV 4K


Nová Apple TV 4K.

Úplne nové televízne zážitky: dotykové ovládanie Apple TV 4K Remote, aplikácie a hry v obývačke.

Obsah balenia

  • Apple TV 4K
  • Apple TV Remote
  • Napájacia šnúra
  • USB kábel s konektorom Lightning
  • Dokumentácia
Nová Apple TV 4K
Nová Apple TV 4K

Dodatočné informácie

Formáty videa

  • H.264/HEVC SDR video v rozlíšení až 2 160p, 60 fps, profil Main/Main 10
    HEVC Dolby Vision (Profile 5)/HDR10 (profil Main 10) v rozlíšení až 2 160p
  • Video H.264 Baseline Profile úroveň 3.0 alebo nižšia so zvukom AAC-LC až 160 kb/s na kanál, 48 kHz, stereo v súborových formátoch .m4v,  .mp4 a .mov
  • Video MPEG-4 až 2,5 Mb/s, 640 × 480 pixelov, 30 fps, Simple Profile so zvukom AAC-LC až 160 kb/s, 48 kHz, stereo v súborových formátoch .m4v, .mp4 a .mov

Formáty zvuku

  • HE-AAC (V1), AAC (až 320 kb/s), chránené AAC (z iTunes Store), MP3 (až 320 kb/s), MP3 VBR, Apple Lossless, FLAC, AIFF a WAV, AC-3 (Dolby Digital 5.1) a E-AC-3 (priestorový zvuk Dolby Digital Plus 7.1)

Formáty fotografií

  • HEIF, JPEG, GIF, TIFF

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Základné parametre

Podporované rozlíšenie 4K Ultra HD
Operačný systém tvOS
Kapacita úložiska 64 GB

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní Ethernet LAN, HDMI 2.0
Konektivita Bluetooth
Podporované audio formáty AAC, AC‑3, AIFF, Apple Lossless, Dolby Atmos, E-AC‑3, FLAC, MP3, WAV
Podporované video formáty H.264, MP4, HEVC, HDR10

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Ovládanie mobilom
Aplikácia App Store, Apple TV

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač
Kód:  NL824e7b
Produktové číslo:  MP7P2CS/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11