Obnoviť stránku

Apple TV 2015 32 GB

4,9 42 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Apple TV 2015 32 GB

Nová Apple TV
Nová Apple TV

Budúcnosť televízie

Televízia je podstatnou súčasťou nášho života. Na veľkých obrazovkách spoločne sledujeme veľké filmy a veľké udalosti. Lenže celkový dojem zo sledovania televízie dlhodobo stagnuje. Až doteraz. Stačí si uvedomiť, že budúcnosť televízie sú aplikácie. Rýchlo si zvykáme na to, že dnes sa miesto vysielania pozeráme na aplikácie. Preto sme pre túto realitu postavili novú základňu. S novým operačným systémom tvOS a inovatívnymi možnosťami kontaktu s obrazovkou. Toto je nová Apple TV. Sem mieri televízor.


Všetko sa točí okolo aplikácií.

Na svojich mobilných zariadeniach a počítačoch sa v aplikáciách dostávate k najrôznejšiemu zábavnému obsahu. A práve tým smerom mieri aj televízor v obývačke. Aplikácie oslobodili televízor. Umožňujú vám osobne si vybrať, na čo sa chcete pozerať. Kedy a kde. Pre novú Apple TV a jej výkonný nový tvOS chystajú vývojári zážitky, ktoré zmenia vaše očakávania od veľkej obrazovky. A urobia z vašej televízie niečo tak osobné, ??ako je váš iPhone alebo iPad.

Zábava
Toľko zábavy,
koľko vydržíte

Filmy z iTunes. Živé športové prenosy a spravodajstvo. A veľa ďalších vecí. Ak to stojí za sledovanie, určite na to existuje aplikácia.

Aplikace
Aplikace

Hry a ďalšie
Hry a aplikácie
v televízii
To bude veľké

App Store prichádza do vašej televízie. Tešte sa na veľkolepé, vzrušujúce hry. Aplikácie, ktoré vám z obývačky urobia telocvičňu alebo triedu. Alebo zážitky pre viac ľudí, ktoré zmenia vašu predstavu o rodinnom večeri. Bude zaujímavé sledovať, s čím prídu vývojári.

Apple TV
Apple TV

Televízia a technológia si
konečne padli do oka

S nástupom iPhonu a iPadu sa veľa veľkých inovácií a nových technológií sústredilo na malé obrazovky, ktoré nosíme po vreckách alebo v rukách. Je načase, aby sa niečo z týchto technológií dostalo aj na veľké obrazovky. Nová Apple TV so svojím tvOS, novo navrhnutým prostredím a dotykovým ovládaním Apple TV Remote predstavuje úplne novú víziu pre televíziu.

Nové prostredie
Televízia, ako ju
ešte nepoznáte

Televízne obrazovky máte až na druhom konci izby. Preto sme prostredie Apple TV navrhli tak, aby ste sa ho priamo dotýkali. Aby vás od televízie nič nedelilo.

Ovladač
Ovladač

Apple TV Remote s dotykovým ovládaním
Rozlúčte sa
s nekonečným
stláčaním gombíkov.

Dotykové ovládanie navždy zmenilo našu interakciu s telefónmi. Teraz ho máte na diaľkovom ovládaní. Na dotykovom povrchu Apple TV Remote môžete palcom posúvať, vyberať a prechádzať prostredia na obrazovke.

Snadné ovládání
Snadné ovládání


Nová Apple TV

Úplne nové televízne zážitky: dotykové ovládanie Apple TV Remote, aplikácie a hry v obývačke.

Obsah balenia

  • Apple TV
  • Apple TV Remote
  • Napájacia šnúra
  • USB kábel s konektorom Lightning
  • Dokumentácia
Nová Apple TV
Nová Apple TV

Dodatočné informácie

Formáty videa

  • Video H.264 v rozlíšení až 1080p, 60 snímok za sekundu, High alebo Main Profile úrovne 4.2 alebo nižšia
  • Video H.264 Baseline Profile úrovne 3.0 alebo nižšia so zvukom AAC-LC až 160 kb/s na kanál, 48 kHz, stereo v súborových formátoch .m4v, .mp4 a .mov
  • Video MPEG-4, až 2,5 Mb/s, 640 × 480 pixelov, 30 snímok za sekundu, Simple Profile so zvukom AAC-LC až 160 kb/s, 48 ??kHz, stereo v súborových formátoch .m4v, .mp4 a .mov

Formáty zvuku

  • HE-AAC (V1), AAC (16 až 320 Kb/s), chránené AAC (z iTunes Store), MP3 (16 až 320 Kb/s), MP3 VBR, Audible (formáty 2, 3 a 4), Apple Lossless , AIFF a WAV; Dolby Digital 5.1 a Dolby Digital Plus 7.1

formáty fotografií

  • JPEG, GIF, TIFF

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Základné parametre

Operačný systém tvOS
Kapacita úložiska 32 GB

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní Ethernet LAN, HDMI, USB-C
Konektivita Bluetooth, WiFi
Počet USB 1 ×
Podporované audio formáty AAC, AC‑3, AIFF, Apple Lossless, E-AC‑3, FLAC, MP3, WAV
Podporované video formáty H.264, MP4, MPG, HEVC

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Apple AirPlay
Aplikácia App Store, Apple TV, NETFLIX, YouTube

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač
Kód:  NL824e2a
Produktové číslo:  MR912CS/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01