Obnoviť stránku

Apple Pencil Pro

4,7 14 hodnotení
139,90 €

Apple Pencil Pro

Apple Pencil Pro

Čarovný Apple Pencil Pro

Využite naplno možnosti obľúbených iPadov a používajte úplne nový Apple Pencil Pro. Prináša celý rad šikovných možností alebo inovovaný spôsob interakcie, takže sa s ním pracuje lepšie ako kedykoľvek predtým.

Apple Pencil Pro

Inteligentné príslušenstvo pre iPad

Nový snímač v časti nad hrotom rozpozná pritlačenie a vyvolá novú paletu, v ktorej sa dajú rýchlo voliť nástroje alebo hrúbka a farba čiar, takže používateľa nič nevytrháva z tvorivého sústredenia. A gestá stlačenia alebo poklepania, aj akcie ako uchopenie inteligentného tvaru pri kreslení potvrdzuje špeciálny haptický motorček jemnou vibráciou, čo robí z Apple Pencilu mimoriadne intuitívny nástroj.

Apple Pencil Pro

Celá plejáda nových funkcií

Gyroskop poskytuje pri otáčaní Apple Pencilom Pro presnú kontrolu nad nástrojmi, ako sú perá s tvarovaným hrotom alebo štetce. Používateľ vníma bezprostredne každé pootočenie, ako keby písal alebo maľoval na papier. A funkcia podržania Apple Pencilu nad displejom mu dokonca ukáže presnú orientáciu nástroja, ešte než urobí prvý ťah.

Magnetické nabíjanie aj prichytenie k iPadu

Apple Pencil Pro je prvý Apple Pencil podporovaný aplikáciou Nájsť, takže v prípade straty ho pomôže používateľom zase vyhľadať. Páruje sa, nabíja a pripína k boku iPadu Pro pomocou nového magnetického rozhrania. iPad Pro podporuje aj Apple Pencil (USB-C), ideálny nástroj dostupný za skvelú cenu, ktorý je vhodný na robenie poznámok, skicovanie, anotovanie, písanie denníka a ďalšie aktivity.

Apple Pencil Pro

Apple Pencil Pro a kompatibilita

Apple Pencil pro je kompatibilný s 13-palcovým a 11-palcovým iPadom Pro (M4). Podporovaný je tiež 11-palcový a 13-palcový iPad Air (M2).

Apple Pencil Pro

Parametre a špecifikácia

Určenie

Zariadenie Tablet
Kompatibilita iOS
Značka tabletu Apple

Hrot

Technológia Aktívna

Vlastnosti

Funkcie Rozpoznanie tlaku, Bezdrôtové nabíjanie

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka 166 mm
Priemer 8,9 mm
Hmotnosť 19,15 g

Spôsob nabíjania

Pripojenie Magneticky
Kód:  NL224g2b3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MX2D3ZM/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01