Obnoviť stránku

Apple MagSafe Power Adapter 85W pre MacBook Pro

4,9 37 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
84,49 €

Apple MagSafe Power Adapter 85W pre MacBook Pro

MagSafe 2

Výkonný napájací adaptér Apple MagSafe Power Adapter 85 W

Ak ste majiteľmi MacBooku Pro, mohol by vám prísť vhod napájací adaptér Apple MagSafe Power Adapter 85 W určený na MacBook Pro. Dosahuje výkon až 85 W. Vyznačuje sa magnetickým prepojením, takže keď niekto nechtiac zavadí o šnúru, notebook ani konektory nijako nepoškodia, len sa odpoja a váš MacBook zostane bezpečne na svojom mieste. Toto magnetické prepojenie prináša ďalšiu výhodu v tom, že tu nedochádza k nechcenému opotrebovaniu káblov. Navyše prepojenie napájacieho adaptéra Apple MagSafe Power Adapter 85 W na MacBook Pro s MacBookom je veľmi rýchle a bezpečné.

Napájací adaptér Apple MagSafe Power Adapter 85 W

LED

Nabíjačka s indikáciou stavu nabitia

Pri zisťovaní stavu nabitia MacBooku nie je potrebné ho otvárať a zisťovať stav batérie. Napájací adaptér Apple MagSafe Power Adapter 85 W pre MacBook Pro disponuje totiž LED indikáciou, ktorá vás vždy upozorní, či sa zariadenie stále nabíja, alebo je už plne nabité. Pokiaľ svieti oranžovým svetlom, znamená to, že sa MacBook stále nabíja. Akonáhle sa prepne kontrolka na zelenú, indikuje už plné nabitie.

Napájací adaptér Apple MagSafe Power Adapter 85 W

Komfort

Bleskové nabíjanie kdekoľvek na cestách

Pri vašich pracovných či súkromných cestách oceníte možnosť omotania kábla okolo adaptéra, vďaka čomu bude nabíjačka veľmi skladná a teda vhodná na cesty. Napájací adaptér Apple MagSafe Power Adapter 85 W pre MacBook Pro nabíja lítium-polymérovú batériu za každých okolností, či už je MacBook zapnutý, vypnutý v režime spánku, ale aj v prípade, ak sa rozhodnete čerpať energiu priamo zo siete.

Kompatibilita

Vhodné pre

Modely Macu:
MacBook Pro (15-palcový alebo 17-palcový)

Parametre a špecifikácia

Výkon

Typ a počet konektorov

Typ konektora MagSafe

Vlastnosti

Originálna/alternatívna Originálna
Typ nabíjačky Do siete

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 700 g

Značka notebooku

Značka notebooku Apple
Rad notebooku MacBook
Model notebooku Pro
Kód:  NL321m
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  mc556z/b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04