Obnoviť stránku

Apple magnetický nabíjací dok

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Apple magnetický nabíjací dok

Ste vlastníkom hodiniek Apple Watch a túžite po praktickejšej a elegantnejšej nabíjačke? Tento magnetický nabíjací dok pre Apple Watch  je vyrobený z veľmi kvalitných materiálov. Svojím minimalistickým dizajnom bude dokonale dopĺňať vaše ostatné zariadenia od Applu.

Hlavné prednosti nabíjacieho doku pre Apple Watch

  • Nabíjačka od Applu je veľmi kvalitne spracovaná
  • Kompatibilita s úplne všetkými modelmi Apple Watch: Series 4, Series 3, Series 2, Series 1 a 1. generácie
  • V magnetickom nabíjacom doku možno Apple Watch nabíjať položené vodorovne aj na boku
  • V polohe na boku sa vám sprístupní režim nočného stolíka
  • Gumová plocha chráni Apple Watch proti poškriabaniu

Nabíjací dok pre Apple Watch je krásnym dizajnovým prvkom

Apple pri konštrukcii tejto nabíjačky kvalitnými materiálmi naozaj nešetril. Horná časť podložky je z gumového materiálu, ten je rovnaký aký Apple používa pre svoje originálne kryty na iPhony. Všetky viditeľné kovové časti doku sú pochrómované. To platí aj pre kĺb, ktorý dvíha samotnú nabíjaciu cievku s magnetmi do zvislej polohy.

Nabíjačka od Apple je nielen krásna, ale je aj praktická

Už spomínaná horná gumová plocha ochráni vaše Apple Watch aj ich náramok proti poškriabaniu. V režime nočného stolíka sa vaše hodinky premenia na nočné hodiny, ktoré si môžete dať vedľa postele a ráno vás prebudia plne nabité Apple Watch. S ľahkým umiestnením doku do vašej domácnosti či kancelárie pomôže USB kábel s konektorom Lightning s dĺžkou 2 metrov. Na nabíjanie stačí jednoducho hodinky na podložku položiť, o presné dosadnutie sa postarajú zabudované magnety a nabíjanie už začne automaticky.

Parametre a špecifikácia

Značka/model

Značka Apple
Modelový rad Watch SE, Watch Series 8, Watch SE (2022), Watch Ultra, Watch Series 7, Watch Series 6, Watch Series 5, Watch Series 4, Watch Series 3, Watch Series 2, Watch Series 1
Model 38mm, 38mm, 38mm, 40mm, 40mm, 40mm, 40mm, 40mm, 41mm, 41mm, 49mm, 42mm, 42mm, 42mm, 44mm, 44mm, 44mm, 44mm, 44mm, 45mm, 45mm
Kód:  JA903d8
Produktové číslo:  MU9F2ZM/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09