Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple Magic Trackpad 2 – vesmírne sivý

5,0 24 hodnotení

Apple Magic Trackpad 2 – vesmírne sivý

Nová verzia Apple Trackpade sa odmení o 30% väčšou sklenenou plochou, špičkovým batériovým pohonom a príjemnou spoluprácou s gestami. Vizionársky dizajn tento ovládač jasne radí do rúk fanúšikov luxusnej elektroniky, ktorí ocenia vyhotovenie po stránke vzhľadu i funkčnosti. Nízky profil bol tiež zvolený na pohodlnejšie ovládanie pomocou prstov. Vďaka väčšej ploche a nižšiemu profilu je posúvanie a prechádzanie prstami ďaleko komfortnejšie.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového ovládača Magic Trackpad 2 (vesmírne sivý)

  • Esteticky pútavý a funkčný dizajn
  • Nízky profil na vzhľad i ergonómiu
  • Veľká sklenená plocha citlivá na viac prstov
  • Intuitívna gestikulácia uľahčí ovládanie
  • Rozlišuje stupeň prítlaku prsta
  • Po 1 minúte dobíjania pripravený na hodinu prevádzky
  • Plne nabitá batéria vydrží mesiac
  • Súčasťou je USB – Lightning kábel na dobíjanie

Ešte viac interakcie

Väčší sklenený povrch reaguje s rovnakou citlivosťou bez ohľadu na to, kde ho stlačíte. Jedinečnou záležitosťou je technológia Force Touch. S ňou rozpozná aj jemné rozdiely v prítlaku. Z každého kontaktu s dotykovou plochou vytlačíte ešte viac. Rôzny stupeň prítlaku využijete pri celom rade rôznych podujatí.

Prečo pri používaní ovládača nevyužiť viac prstov?

Povrch zachytí gestá viacerými prstami, čím vám spríjemní každodenné používanie. V prehliadači môžete napríklad prechádzať na ďalšiu alebo predchádzajúcu stránku prejdením 2 prstami po trackpade. Prezeráte si fotografie? Roztvorte 2 prsty od seba, a priblížte si zaujímavý detail. Na prechádzanie medzi plochami a úplnými aplikáciami stačí prejsť troma prstami. Prejdením 3 prstami hore získate pohľad z vtáčej perspektívy na všetko, čo vám práve beží na Macu.

Magic Trackpad 2 poháňa batéria s funkciou extrémne rýchleho nabíjania

Už nemusíte zháňať batériové články. Trackpad 2 má teraz zabudovanú vlastnú nabíjaciu batériu. Výsledkom je pevnejšia štruktúra. Pri Apple však nie je nič len tak. Ani táto batéria nie je rozhodne obyčajná. Iba za minútu pripojenia sa dobije na hodinové používanie! Nabitie batérie naplno trvá 2 hodiny a 15 minút, ale potom vydrží až mesiac bežnej služby pri počítači alebo notebooku.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová

Použitie myši

Vyhotovenie Trackpad

Farba

Farba Sivá
Kód:  TL241e
Produktové číslo:  MRMF2ZM/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08