Obnoviť stránku

Apple iPhone 6s Plus Case, čierny

4,4 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Apple iPhone 6s Plus Case, čierny

 

Doprajte najlepšiemu telefónu na svete tú najlepšiu starostlivosť na svete. Značkový a luxusný Apple iPhone 6s Plus Case sa predstavuje ako spoľahlivý ochranca a praktický doplnok. Perfektne sadne k zariadeniu a nechá miesta len na výrezy dôležitých tlačidiel.

Poctivé kožené puzdro od návrhárov iPhonu

Puzdro zdôrazní krivky telefónu a navyše sa vďaka komfortnému a skvele prevedenému koženému povrchu skvele drží. Vnútorná výstelka z jemného mikrovlákna pomáha iPhone chrániť. A pretože je farbivo vpracované priamo do usne, farba na vonkajšej strane preniká hlboko pod povrch. Užite si ozajstnú kvalitu – kvalitu, ktorú symbol nahryznutého jablka reprezentuje viac, než čokoľvek iné na svete. Urobte svojmu telefónu radosť puzdrom, ktoré bolo stvorené práve pre neho.

Kód:  RI050a7e
Produktové číslo:  MKXF2ZM/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03