Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple HomePod vesmírne sivý – pre-owned (brown box)

4,5 13 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Apple HomePod vesmírne sivý – pre-owned (brown box)

Atraktívne poňatý inteligentný reproduktor Apple HomePod patrí medzi jednu z najväčších noviniek spoločnosti Apple za posledné roky. Ide o priamu konkurenciu napríklad pre zariadenie Google Home. Svojím poňatím sa však skôr zameriava na konzumáciu hudby zo služby Apple Music alebo na ovládanie domácich spotrebičov pomocou aplikácie Apple Home.

Kľúčové vlastnosti reproduktora Apple HomePod

  • Inteligentný bezdrôtový reproduktor od spoločnosti Apple
  • Vysoký hudobný výkon riadený inteligentným procesorom
  • Pohodlné prehrávanie hudby zo služby Apple Music
  • Nechýba asistentka Siri a ovládanie smart domácnosti
  • Podpora WiFi 802.11ac s funkciou MIMO
  • Apple HomePod je kompatibilný s technológiou Apple AirPlay 2

Apple HomePod prináša vysokú zvukovú kvalitu

Jednoduchý, ale účelný dizajn bezdrôtového reproduktora Apple HomePod vás bude baviť. To hlavné sa však skrýva vo vnútri. Vysokú kvalitu hudobnej reprodukcie zaistí centrálny basový menič doplnený o sedem výškových meničov, ktoré sú šikovne umiestnené po celom kruhovom obvode. Každý menič reproduktora HomePod je navyše doplnený o vlastný zosilňovač.

O kvalitné snímanie vášho hlasu sa postará šestica mikrofónov, ktoré zároveň analyzujú polohu v miestnosti a podľa toho riadia zvukové podanie. Všetko má v starostlivosti výkonný procesor Apple A8, tiež známy zo skorších iPhonov.

Siri a smart domácnosť

Bezdrôtový reproduktor Apple HomePod samozrejme so svetom komunikuje prostredníctvom smart asistentky Siri. Okrem hudby vie čítať správy, informovať o počasí, doprave, prevádzať jednotky, počítať. Vďaka integrácii HomeKitu samozrejme ovládať inteligentné domáce spotrebiče. Podpora aplikácií tretích strán zatiaľ nebola bohužiaľ oznámená.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS iOS
Hlasoví asistenti Apple HomeKit

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Určenie

Určenie centrálna jednotka

Vlastnosti

Farba Sivá
Kód:  JA040BB
Produktové číslo:  4QHW2B/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04