Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apple AirTag 4 ks

4,8 664 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -22 %
99,90 € 128,90 €

Apple AirTag 4 ks

     

Apple AirTag

Lokalizačný čip pre dôležité príslušenstvo

Dlho očakávané zariadenie je konečne tu. Áno, reč je o Apple AirTag. Teda o špeciálnom čipe, ktorý chráni vaše najobľúbenejšie veci ako je napríklad peňaženka, kabelka či kľúče pred úplným stratením. A ak vám niekam zapadnú, tak ich pomocou presnej lokalizácie okamžite nájdete. 

Fungovanie v praxi

Pri hľadaní stačí prezvoniť 

Apple AirTag plne vyhovuje špecifikácii IP67 a pri priemere 31,9 mm je vybavený vymeniteľnou gombíkovou batériou CR2032. Mimochodom, jej životnosť presahuje 12 mesiacov. To sú parametre, vďaka ktorým je jasné, že v praxi bude AirTag fungovať úplne spoľahlivo. Ak niekde zabudnete napríklad batoh vybavený AirTagom, pomocou služby Nájsť ho bleskurýchlo vypátrajú. Pokojne aj na druhej strane mesta. Pomôžu vám totiž všetky okolité iPhony, iPady alebo MacBooky, ktoré blízky AirTag rozpoznajú. Ochranasúkromia pritom zostane dokonale zabezpečená.

Príslušenstvo

Doplnky pre Apple AirTag. 

Na dokonale zábavné používanie AirTagu je nutné umiestniť ho napríklad do koženej kľúčenky, rôzne farebného pútka alebo na pútko s remienkom. K dispozícii bude celý rad príslušenstva ako od spoločnosti Apple, tak napríklad aj od Belkinu. 

AirTag

Poloha

AirTag nájdete na mape 

K polohe Apple AirTagu nemá prístup nikto iný okrem jeho majiteľa. Avšak po prepnutí do režimu strateného zariadenia dokáže AirTag zobraziť nálezcovi vaše kontaktné údaje. 

AirTag

Apple U1

Lokalizačný čip na presné hľadanie

S kompatibilným iPhonom (11 a novším) môžete využiť funkciu presného hľadania s mimoriadne presnou lokalizáciou. 

AirTag

Kompatibilita

AirTag podporujú iPhony, iPady alebo iPod touch 

Pre štandardné nájdenie AirTagu si vystačíte s Bluetooth technológiou. Ak však žiadate mimoriadne presné hľadanie, na to sa už využíva špeciálny čip U1. Ten sa v iPhonoch nachádza od modelového radu 11. 

Parametre a špecifikácia

Bezdrôtová technológia

Bezdrôtové technológie Bluetooth, GPS

Vlastnosti

Funkcie Nájdenie polohy, Vyhľadávanie zariadení, Upozornenie na stratu dosahu, Zvuková signalizácia
Stupeň krytia IP67

Konektivita

Podporované OS iOS

Batéria

Typ CR2032
Výdrž 12 mesiacov

Rozmery

Šírka 31,9 mm
Hĺbka 8 mm
Výška 31,9 mm
Hmotnosť 11 g
Kód:  JA065b2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MX542ZY/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09