Obnoviť stránku

Apple AirPower

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Apple AirPower

Spoločnosť Apple práve uviedla na trh novú modelovú radu iPhonov. Konkrétne sa jedná o iPhone 8, iPhone 8 Plus a konečne bezrámčekový iPhone X. Spoločne s prechodom na sklenenú zadnú stranu smartfónu si mohol Apple dovoliť integrovať dlho žiadanú technológiu bezdrôtového nabíjania.

Kľúčové vlastnosti Apple AirPower

  • Maximálne pohodlie pri nabíjaní nových Apple produktov
  • Podporuje iPhone 8/8 Plus, iPhone X, Apple Watch Series 3 a Apple AirPods
  • Využíva štandard Qi

Bezdrôtové nabíjanie s logom Apple

Apple AirPower je úplne nové príslušenstvo pre zariadenia s "jabĺčkom". Tvarovo jednoduchá podložka má však integrovaných hneď niekoľko funkcií. Okrem samotného nabíjania totiž dokáže komunikovať s iPhonom, na ktorom je prehľadne zobrazený stav nabíjaných zariadení. Podložka je totiž tak veľká, že okrem samotného iPhonu je možné súčasne nabíjať tiež Apple Watch Series 3 a bezdrôtové slúchadlá AirPods v poslednej generácii svojho vyhotovenia.

 
Kód:  JA903e7
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12