Obnoviť stránku

Apple AirPods Pro 2022

4,8 585 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Apple AirPods Pro 2022

Bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods Pro 2022 s prepracovaným zvukom a oveľa lepším potlačením hluku

Druhá generácia magických slúchadiel Apple AirPods Pro je konečne tu! Úplne nový čip Apple H2 totiž rozohráva veľké zvukové predstavenie, vďaka ktorému sa používateľský zážitok posúva na oveľa vyššiu úroveň. K tomu výrazne napomáha aj vylepšené aktívne potlačenie hluku. Bezdrôtové slúchadlá Apple AirPods Pro 2022 si jednoducho zamilujete už po pár minútach. A využiť ich môžete na ktoromkoľvek Apple zariadení, pretože párovanie a prepájanie napríklad z iPhonu na iPad prebieha prakticky okamžite.

True wireless slúchadlá Apple AirPods 2022 zaručia čarovné počúvanie za každých okolností

Výkon nového čipu H2, zabudovaného do ľahkého a kompaktného tela, poskytuje výnimočný akustický zážitok a potláča až dvakrát viac hluku ako predchádzajúca generácia AirPods Pro. Vďaka novému zvukovému meniču s nízkym skreslením a vlastnému zosilňovaču teraz true wireless slúchadlá AirPods Pro 2022 ponúkajú bohatšie basy a krištáľovo čistý zvuk v širšom rozsahu frekvencií.

Intuitívne dotykové ovládanie

Bezdrôtové slúchadlá do uší Apple AirPods Pro 2022 sa prakticky kompletne dajú ovládať pomocou dotykovej plôšky. Jednoduchým prejdením prsta možno regulovať hlasitosť, stlačením spustiť alebo pozastaviť prehrávanie a prijať alebo ukončiť hovor, a podržaním prepnúť medzi režimami počúvania. Je to také jednoduché!

Hrajú, len keď počúvate

Infračervený senzor spozná, kedy sú Bluetooth slúchadlá do uší Apple AirPods Pro 2022 zastrčené v ušnom kanáliku. Takže hrajú iba v okamihu, keď ste pripravení počúvať. Hneď ako ich vyberiete, automaticky pozastavia prehrávanie. A pretože slúchadlá s mikrofónom nie sú nijako káblovo prepojené, môžete pokojne využívať iba jedno slúchadielko – záleží len od vás. A pri športovaní potom oceníte, že slúchadlá aj nabíjacie puzdro majú certifikáciu odolnosti IPX4.

Bezkáblové slúchadlá AirPods Pro 2022 majú nové nabíjacie puzdro

Bezkáblové slúchadlá AirPods Pro 2022 sa dodávajú s novo navrhnutým nabíjacím puzdrom, ktoré je odolné proti potu a vode. Rovnako obsahuje pútko na šnúrku, takže ich máte vždy poruke. Vďaka funkcii Precision Finding môžu používatelia s iPhonom podporujúcim U1 nájsť svoje nabíjacie puzdro pomocou navádzacích pokynov. Nabíjacie puzdro má aj vstavaný reproduktor, ktorý vydáva hlasnejšie tóny, takže ho nájdete veľmi jednoducho a rýchlo.

Nabíjacie puzdro pre in-ear slúchadlá Apple AirPods Pro 2022 s podporou MagSafe

S elegantným nabíjacím puzdrom majú in-ear slúchadlá Apple AirPods Pro 2022 celkovú výdrž na úrovni 30 hodín aj s aktívnym potlačením hluku. Základná výdrž slúchadiel sa pohybuje až na úrovni 6 hodín, čo je o 1,5 hodiny viac ako pri minulej generácii. Puzdro sa jednoducho nabíja pomocou dodaného USB kábla s Lightning konektorom. Lepším variantom však je použiť bezdrôtovú nabíjačku. Napríklad s podporou MagSafe.

Bezchybné párovanie s Apple produktmi

S akýmkoľvek zariadením od Apple sa pomocou Bluetooth 5.3 spárujú slúchadlá do uší AirPods Pro 2022 okamžite. Keď ich vyberiete z nabíjacieho puzdra a dáte do uší, obklopia vás príjemným zvukom.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Apple AirPods Pro 2022

  • Aktívne potláčanie hluku tlmí nežiaduce okolité zvuky
  • Adaptívny režim priepustnosti prepúšťa zvuk dovnútra a súčasne tlmí hlasný hluk z okolia
  • Vďaka dotykovému ovládaniu môžete prejdením prsta upraviť hlasitosť, stlačením spustiť alebo pozastaviť prehrávanie a prijať alebo ukončiť hovor, a podržaním prepnúť medzi režimami počúvania
  • Priestorový zvuk s dynamickým snímaním polohy hlavy
  • MagSafe nabíjacie puzdro s reproduktorom a pútkom na zavesenie
  • Jednoduché nastavenie, detekcia nasadenia a automatické prepínanie medzi Apple zariadeniami
  • Infračervený senzor spozná, kedy (ne)máte AirPody v uchu a spustí/vypne prehrávanie
  • Aplikácia Nájsť so zobrazením blízkosti pre AirPody Pro 2022 a nabíjacie puzdro

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Štuple
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Verzia Bluetooth 5.3

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Prepínanie skladieb, Prijímanie hovorov, S ovládaním hlasitosti
Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Stupeň krytia IPX4
Ďalšie vlastnosti True Wireless, Vymeniteľné štuple

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Smerové snímanie
Funkcie Potlačenie šumu

Batéria

Maximálna výdrž batérie 30 h
Výdrž batérie (slúchadlá) 6 h
Výdrž batérie (puzdro) 24 h
Nabíjanie akumulátora Lightning, V puzdre

Hmotnosť

Hmotnosť 5,3 g
Kód:  JA940i4b
Produktové číslo:  JA940i4b
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17