Obnoviť stránku

Apple 44 mm športový tmavomodrý remienok

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Apple 44 mm športový tmavomodrý remienok

Remienok na smart hodinky Apple dokáže premeniť vzhľad vašich smartwatch. Modrá farba vám dovolí náramok na smart hodinky Apple 44 mm športový tmavomodrý remienok zladiť s ďalšími doplnkami či aktuálnou náladou. Tento remienok je kompatibilný s modelovými radmi: Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 6 a Apple Watch Series 7.

Zásadné vlastnosti remienka na smart hodinky Apple 44 mm športový tmavomodrý remienok

  • Podporí dizajn inteligentných hodiniek
  • Modrá farba
  • Je zaradený do modelového radu Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 6 a Apple Watch Series 7

Parametre a špecifikácia

Remienok

Farba ramienka Modrá
Materiál remienka Fluoroelastomer
Max. obvod zápästia 20 cm
Kód:  JA064g9b37
Produktové číslo:  MYAX2ZM/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09