Obnoviť stránku

Apple 44 mm čierny kožený ťah – malý

Príslušenstvo k tovaru

Apple 44 mm čierny kožený ťah – malý

Remienok na smart hodinky Apple podporí originálny dizajn vašich smartwatch. Použitým materiálom je koža, na pohľad luxusné vyhotovenie sa tak snúbi s kvalitnými vlastnosťami a nosenie je pohodlnosť sama. Celková dĺžka je 18 cm. Čierna farba pomáha remienok na smart hodinky Apple 44 mm čierny kožený ťah – malý kombinovať s outfitom, prípadne podľa aktuálneho vkusu. Remienok možno využiť s týmito modelovými radmi: Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 6 a Apple Watch Series 7.

Významné funkcie remienka na smart hodinky Apple 44 mm čierny kožený ťah – malý

  • Podporí jedinečnosť inteligentných hodiniek
  • Náramok na smart hodinky má dĺžku 18 cm
  • Vyhotovenie: koža
  • Čierna farba
  • Spadá do modelového radu Apple Watch SE, Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3, Apple Watch Series 4, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 6 a Apple Watch Series 7

Parametre a špecifikácia

Kód:  JA064g9b28
Produktové číslo:  MY9M2ZM/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12