Obnoviť stránku

Apple 42mm Článkový ťah

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Apple 42mm Článkový ťah

Ste hrdou majiteľkou či majiteľom chytrých hodiniek Apple o rozmere 42 mm. Potom určite oceníte možnosť výmeny pásku hodiniek za strieborný pásik Apple Link náramok. Pásik o veľkosti 140 - 205 mm je vhodný pre zápästia ženy aj mužov.

Vyrobený je z ušľachtilej nerezovej ocele 316L. Samotný pásik tvorí 100 jednotlivých komponentov s pohodlným zapínaním, ktoré nie je zvonku vidieť.

hlavné prednosti

  • Prvotriedne ušľachtilá oceľ v striebornej farbe
  • Tvorený 100 dieliky s rôznou veľkosťou
  • Veľkosť vhodná pre mužov aj ženy
  • pohodlné zapínanie
  • Ručne kartáčovaný povrch
  • Špeciálne tlačidlá na úpravu veľkosti

Apple hračičky

Prečo je výmenný pásik od Applu tak zaujímavý? Ako vždy Apple myslí na všetko a dokáže si vyhrať. Okrem toho, že je pásik zložený z mnohých častí, je každá časť iná. Je to dané tým, že remienok mení aj svoju výšku a sklon jednotlivých dielikov.

Výsledné dieliky sú ručne leštenej, aby sa zaistil dokonalý dizajnový vzhled. A to nie je všetko. Niektoré dieliky majú špeciálne tlačidlo, ktorým je možné ich jednoducho uvoľniť. Ľahko si tak upravíte potrebnú veľkosť pásku.

Parametre a špecifikácia

Kód:  JA064e2d
Produktové číslo:  MJ5J2ZM/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16