Obnoviť stránku

Animal Crossing amiibo cards – Series 4

4,5 16 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,99 €

Animal Crossing amiibo cards – Series 4

Nechajte sa vtiahnuť do úžasného sveta Nintendo, kde nič nie je nemožné. Pomôžu vám v tom 3-interaktívne karty Amiibo zo série Animal Crossing. Sú určené na hru Happy Home Designer a ako také vám umožnia preniesť svoje obľúbené postavičky známe z predchádzajúcich titulov série priamo do centra všetkého diania. Dokážete im vytvoriť unikátny domov presne podľa ich predstáv? Vezmite do ruky 3-interaktívné  karty Amibo a zažite nepoznaný spôsob hrania vašich obľúbených hier na zariadenia New Nintendo 3DS. Na použitie s pôvodným Nintendo 3DS je potrebné dokúpiť externý NFC reader. Zberateľská kartička je totiž vybavená špeciálnym čipom na čítanie a zápis dát. Priložte ju k dotykovému NFC bodu na ovládači a sledujte, čo sa stane. 


Kľúčové vlastnosti

  • 3-interaktívne kartičky využívajúce technológie NFC 
  • Rozšírenie obľúbenej série Animal Crossing
  • Na herné konzoly New Nintendo 3DS
  • Široká paleta vybavenia na domy zvieracích kamarátov

Vytvorte svojim zvieratkám domov, ktorý budú milovať

Akonáhle sa jedna z kariet dotkne NFC čítacej plochy zabudovanej do spodnej obrazovky vášho New Nintendo 3DS,  jej dáta sa prenesú priamo do hry. V rámci Animal Crossing: Happy Home Designer sa môžete tešiť na širokú paletu možností na výbavu interiérov aj exteriérov domov roztomilých zvieracích postavičiek. Vyberte, kam stavenie umiestniť a do akej farby ho štylizovať. Plňte požiadavky svojich priateľov a rešpektujte pritom ich špecifické osobnosti a predstavy o vybavení obydlia. Kúpte im pokojne aj záhradku.


Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Animal Crossing, Nintendo

Typ produktu

Typ produktu Kartová hra

Základné

Hrateľnosť Rozšírenie (vyžaduje základnú hru)
Minimálny počet hráčov 1
Náročnosť Ľahká

Jazyk

Jazyk Angličtina

Žánre a herné mechaniky

Žáner Detská, Rodinná
Subžáner (téma) Motív filmu/hry/knihy

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  MU082
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  045496371456
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18