Obnoviť stránku

AMD FX-4170

4,7 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AMD FX-4170

Súčasne najviac taktovaný model s jadrom Zambezi vyvinutý pokročilou 32 nm technológiou.Jedná sa o vôbec prvý procesor v histórii AMD, ktorý disponuje základným taktom cez 4 GHz!Skutočne si budete môcť dopriať bleskurýchle spracovanie operácií vďaka frekvencii 4,2 GHz na jadro av prípade aktívnej technológie AMD Turbo CORE, ktorá je s príchodom architektúry Bulldozer veľmi potešiteľnou novinkou, sa dostanete až na frekvenciu 4,3 GHz!
Vďaka 32 nm výrobnému procesu procesor získal na efektivite a súčasne sa zlepšili jeho prevádzkové vlastnosti.Jednoducho tak získavate vyšší výkon oproti predchádzajúcej generácii bez nárastu energetických požiadaviek.Už spomínaná technológia AMD Turbo CORE sa potom ešte postará o dynamické zrýchlenie v aplikáciách, ktoré to požadujú.Nezanedbateľný vplyv na výkon a to predovšetkým v hrách má L3 cache pamäť, takže veľmi oceníte jej nadštandardné veľkosť 8 MB.Skúsenejší užívatelia navyše majú dvere otvorené k ďalšiemu zvyšovaniu výkonu vďaka odemčenému násobici.

Parametre a špecifikácia

Rad

Rad procesora AMD FX
Socket AMD AM3+
Modelové označenie AMD FX-4170

Frekvencia

Frekvencia procesora 4,2 GHz (4,2 GHz)
Maximálna frekvencia (OC) 4,3 GHz (4 300 MHz)

Výkon

Rozhranie

Funkcie Otvorený násobič, Virtualizácia, Chladič v balení
TDP 125 W
L2 cache 4 MB
L3 cache 8 MB
Kód:  BD495e
Produktové číslo:  FD4170FRGUBOX

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12