Obnoviť stránku

Amazon Kindle Oasis čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amazon Kindle Oasis čierny

Amazon Kindle Oasis sa radí medzi špičku medzi elektronickými čítačkami kníh celým radom vlastností. Predovšetkým je to najtenší a najľahší Kindle, aký kedy videl svet. To ju pridáva na atraktívnom vzhlede, ale hlavne sa ešte viac zlepšil komfort pri prenášaní aj pri samotnom čítaní. Oproti rade Kindle je v priemere až o 20% ľahší ao 30% tenšie. Spolu s ťažiskom posunutým do dlane budete mať pocit z držania ako zo skutočnej knihy. Oproti nej môžete mať v jednej, dobre prenosné čítačke celý zástup obľúbených kníh. Ide o verziu s vloženou reklamou.

Kľúčové vlastnosti Amazon Kindle Oasis

  • Kvalitné elektronická čítačka kníh Oasis od známeho výrobcu Amazon Kindle
  • Prepracovaná ergonómia pre otáčanie strán bez námahy
  • Luxusný kožený kryt s prídavnou batériou pre výdrž až 8 týždňov na nabitie
  • Dotykový displej E-Ink s vysokým rozlíšením (300 ppi) pre extra ostré písmo
  • Vylepšené, rovnomernejšie osvetlenie pre dokonalé čítanie kedykoľvek a kdekoľvek

Text laserovej kvality

Zobrazenie písma je absolútne ostré, pretože čítačka elektronických kníh Amazon Kindle Oasis má displej s vysokým rozlíšením (300 ppi). Čítať budete môcť pri všetkých typoch osvetlenia aj pri úplnej tme. Prepracovaný systém osvetlenia displeja má o 60% viac LED, čím sa zvýšila súdržnosť podsvietenie. To je tak rovnomernejšie a obmedzila sa prudká žiara menších bodov. Môžete si pohodlne čítať celé hodiny bez namáhania zraku.

exkluzívny kryt

Ku čítačke Amazon Kindle Oasis dostanete luxusné puzdro vyrobené z kvalitnej kože so štýlovým otváraním ako kniha. Naviac je aj praktické. Skrýva v sebe ďalšiu batériu, vďaka čomu vydrží na jedno nabitie až 8 týždňov čítanie! Čítačka bude stále pripravená. Akonáhle budete mať chvíľku na čítanie, stačí čítačku vytiahnuť, otvoriť a nasávať literárne diela.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 6 " (15,24 cm)

Podporované formáty

Podporované formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, DOCX, PRC, TXT

Pamäť

Komunikácia a porty

Konštrukcia

Farba Čierna
Šírka 122 mm (12,2 cm)
Výška 143 mm (14,3 cm)
Hĺbka 8,5 mm (0,85 cm)
Hmotnosť 131 g
Kód:  MD050c170f0
Produktové číslo:  B00REQKWGA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08