Obnoviť stránku

Amazon Echo Auto

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Amazon Echo Auto

Ovládajte svoju inteligentnú domácnosť aj keď ste na cestách. Vďaka zariadeniu Amazon Echo Auto, ktoré prepojíte so svojím mobilným telefónom, budete môcť ovládať prostredníctvom hlasovej asistentky Alexa SmartHome zariadenie vo vašej domácnosti. Z auta tak budete môcť vypnúť svetlá, kúrenie a mnoho ďalšieho vo vašom dome. Pri príchode môžete naopak Alex požiadať o otvorenie garážových dverí. Vaše pokyny spracuje hneď 8 mikrofónov s pokročilou technológiou, ktorá zabezpečí, že vaše pokyny budú počuť aj pri zapnutom rádiu alebo aj cez okolitý hluk. Súčasťou balenia je aj Echo Auto Dash Mount. 

Kľúčové vlastnosti inteligentného asistenta Amazon Echo Auto

  • Umožňuje vzdialené ovládanie domácnosti
  • Hlasová asistentka s umelou inteligenciou Alexa
  • 8 kvalitných mikrofónov
  • Jednoduchá inštalácia
  • Kompaktné rozmery
  • Bluetooth a 3,5 mm audio jack
  • Ovládanie pomocou hlasových príkazov
  • Rozmery 85 × 47 × 13 mm

Amazon Echo Auto sa stane nenahraditeľným asistentom na cestách

Amazon Echo Auto neslúži len na vzdialené ovládanie domácnosti, ale vďaka Alexe sa stane aj nenahraditeľným pomocníkom na cestách. Prostredníctvom Alexy si pustíte hudbu, zavoláte alebo vyhľadáte najbližšiu čerpaciu stanicu alebo parkoviskoAmazon Echo Auto spolupracuje tiež s aplikáciami Google Maps, Apple Maps alebo Waze vo vašom telefóne. Zariadenie podporuje služby ako napr. Amazon Music, Spotify, Sirius XM alebo NPR. Aj na cestách si budete môcť vytvoriť pripomenutie, pridávať položky do nákupného zoznamu alebo spravovať kalendár. 
Navyše Alexa je stále múdrejšia a pridáva nové funkcie - celkom zvláda viac ako 50 000 funkcií a príkazov. Okrem toho sa ponuka stále rozširuje a aktualizuje, ponuku funkcií nájdete v aplikácii Alexa. 


Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Hlasoví asistenti Amazon Alexa
Jazyk aplikácie V angličtine, V nemčine

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Sledovanie počasia, Ovládanie domácnosti

Určenie

Určenie centrálna jednotka

Vlastnosti

Vlastnosti Slúchadlový výstup
Farba Čierna

Zvuk/audio

Počet mikrofónov 8
Podporované hudobné aplikácie Spotify
Kód:  AME1018m

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13