Obnoviť stránku

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

3,9 34 hodnotení
Super cena
33,90 €

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

AlzaTools

Kompaktný akumulátorový vysávač s dvoma spôsobmi použitia

Nielen záhradné a ručné náradie je symbolom radu Alzatools BatteryONE 20V, v našej ponuke nájdete aj praktické vychytávky na zjednodušenie každodenného života. S akumulátorovým vysávačom AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V vysajete prach a nečistoty nielen v dielni, garáži, záhrade ale aj v domácnosti. Tiež je perfektným pomocníkom pri upratovaní automobilu. Už sa nebudete musieť obťažovať s neustále zamotávajúcim sa káblom či dookola vyprázdňovať papierové vrecko. Tento kompaktný vysávač vás osloví predovšetkým kvalitnými materiálmi, precíznym spracovaním a špičkovou ergonómiou, vysávanie s ním tak bude úplnou hračkou. Navyše ho môžete používať nielen ako ručný, ale vďaka predlžovacej hubice z neho veľmi rýchlo urobíte tyčový vysávač. Taktiež je súčasťou ucelenej rady nástrojov BatteryONE 20V, ktorým dodávajú šťavu naše spoľahlivé batérie s pokročilou technológiou a prémiovými Li-Ion článkami bez pamäťového efektu. A to najlepšie na koniec. Na ručný vysávač AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V dostanete záruku rovno na 3 roky a možnosť vrátenia tovaru do 90 dní bez udania dôvodu, a to dokonca aj pokiaľ nakupujete na IČO – s AlzaTools nakupujete úplne bez rizík.

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V
AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

Záruka 3 roky

Na produkt sa vzťahuje predĺžená 3-ročná záruka aj pre podnikateľov

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

90 dní na vrátenie

Ak nebudete spokojní, môžete výrobok do 90 dní vrátiť

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

Vysávač, s ktorým bude radosť pracovať

Bezvreckový akumulátorový vysávač AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V je vybavený spoľahlivým uhlíkovým motorom, ktorý generuje sací výkon 3,8 kPa pre rýchle a efektívne vysávanie. Veľkou výhodou je, že nečistoty sa zhromažďujú v zbernej nádobe s objemom 0,5 litra, ktorej vysypávanie je hygienické a veľmi jednoduché. Iste oceníte ergonomicky tvarovanú a protišmykovú rukoväť – aj pri dlhšom upratovaní bude úchop maximálne pohodlný. Súčasťou je výmenný prachový filter.

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V je dodávaný s bohatým príslušenstvom

Vysávač je dodávaný so sadou nadstavcov, ktoré umožňujú upratovanie z rôznych plôch, podlahových krytín alebo predmetov.
1. Predlžovacia hubica – vhodná na vysávanie prachu a nečistôt v zúžených priestoroch, rohoch a pod., súčasne slúži ako spojovací prvok pri použití podlahovej, štrbinovej alebo kefovej hubica
2. Krátka hubica – slúži pre spojovací prvok pri použití podlahovej, štrbinovej alebo kefovej hubice
3. Podlahová hubica – vhodná na vysávanie prachu a nečistôt z väčších plôch
4. Štrbinová hubica – ideálna na vysávanie prachu a nečistôt z úzkych priestorov, rohov a ťažko prístupných miest
5. Kefová hubica – hodí sa na vysávanie prachu a nečistôt z čalúnenia alebo polstrovania, príp. z povrchov citlivých na poškriabanie

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

Zvoľte si akumulátor podľa svojich potrieb a objavte výhody systému BatteryONE 20V

Vysávač AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V je dodávaný bez batérie a nabíjačky. Dokupujú sa totiž samostatne, čo so sebou prináša aj jednu veľkú výhodu. Podľa svojich požiadaviek a predpokladanej náročnosti prác si môžete z našej ponuky vybrať 20 V akumulátor s kapacitou 2 Ah (20LBP20V), 4 Ah (40LBP20V) alebo 6 Ah (60LBP20V). Pokiaľ sa chystáte vysávač používať pravidelne, rozhodne odporúčame silnejší akumulátor, v opačnom prípade vám bude stačiť batéria s nižšou kapacitou. Výhodou tohto riešenia je, že stačí zaobstarať jeden akumulátor a ten potom je možné okrem vysávača využívať vo všetkom kompatibilnom ručnom a záhradnom náradí AlzaTools BatteryONE 20V, ako je vŕtačka, okružná píla, uhlová brúska, motorová píla, nožnice na plot a ďalšie desiatky prístrojov.

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

S predĺženou 3-ročnou zárukou môžete byť bez starostí

Spokojnosť zákazníkov staviame na prvé miesto, a preto vám chceme ponúknuť aj niečo navyše. Keďže si za kvalitou výrobkov našej značky AlzaTools maximálne stojíme, poskytujeme na vysávač AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V predĺženú záruku na 3 roky, ktorú dávame úplne všetkým - aj podnikateľom. Túto nadštandardnú záruku získavate automaticky a bez nutnosti registrácie!

AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

Detailné špecifikácie akumulátorového vysávača AlzaTools CVC20V BatteryONE 20V

Kompatibilný s batériami systému AlzaTools BatteryONE 20V

Spoľahlivý uhlíkový typ motora

2 v 1 – je možné používať ako ručný aj tyčový vysávač

Sací výkon: 3,8 kPa

Prachový zásobník s objemom 0,5 litra

Výmenný prachový filter (1 v balení)

Ergonomická protišmyková rukoväť

Neoceniteľný pomocník pri upratovaní garáže, dielne, záhrady aj autá

Klapka proti vysypávaniu nečistôt

Nástavce v balení: predlžovacia hubica, krátka hubica, podlahová hubica štrbinová hubica, kefová hubica

Ergonomická protišmyková rukoväť

Rozmery: 53,5 × 8,5 × 14 cm

Hmotnosť: 1,2 kg

Orientačná výdrž batérií (nepretržitý chod): 2 Ah: až 12 minút
4 Ah: až 24 minút

6 Ah: až 36 minút

Batéria ani nabíjačka nie sú súčasťou balenia

Rodina produktov AlzaTools BatteryONE 20V

S akumulátorovým náradím AlzaTools BatteryONE 20V sa nemusíte obmedzovať prístupom k elektrickej sieti a vďaka batériám s voliteľnou kapacitou bude práca s náradím vždy maximálne pohodlná a efektívna. Príjemným benefitom je skutočnosť, že jeden akumulátor môžete používať vo viacerých prístrojoch. S AlzaTools BatteryONE 20V si kompletne vybavíte nielen dielňu, ale aj záhradu všetkým potrebným – od vŕtačky, uhlovej brúsky až po motorovú pílu, nožnice na plot a ďalšie náradie. Pri jednotlivých produktoch kladieme dôraz na kvalitné spracovanie, solídny výkon a v neposlednom rade aj na používateľský komfort.


Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, Ručný, 2 v 1

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Suché čistenie

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Napätie batérie 20 V

Zberná nádoba

Objem 0,5 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Šírka 53 cm
Výška 14 cm
Hĺbka 8 cm
Hmotnosť 1,2 kg

Vlastnosti

Materiál trubice Plast

Výbava a príslušenstvo

Hubica Podlahová, Štrbinová
Násada Predlžovacia trubica
Kefy Univerzálna

Farba

Farba Modrá

Typ produktu

Typ produktu Zariadenie

Akumulátor

Napätie 20 V
Kód:  ATPT026
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  AT-CVC20V

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17