Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaGuard

AlzaGuard

AlzaGuard: Pre maximálnu ochranu inteligentných zariadení

AlzaGuard je naša hrdá značka, ktorá sa špecializuje na ochranné príslušenstvo pre inteligentnú elektroniku. Vieme, že ochrana elektroniky je pre mnohých zákazníkov prioritou, preto si zakladáme na odolnosti tých najvyšších štandardov a dopĺňame ich úplne nenápadným alebo naopak neobyčajným dizajnom, ktorý bude presne zodpovedať vášmu štýlu. V našom sortimente nájdete ochranné sklá, ochranné fólie, kryty aj puzdrá na smartfóny, tablety, hodinky aj slúchadlá. Nezabúdame ani na bohatú kompatibilitu a navrhujeme produkty AlzaGuard pre mnoho rôznych značiek a modelov, a to vrátane Apple, Samsung, Xiaomi a ďalších. Poskytnite aj vy maximálnu ochranu svojmu zariadeniu.

  • Prvotriedna kvalitaVynikajúca kvalita produktov je našou hlavnou prioritou.
  • Široká kompatibilitaProdukty AlzaGuard sú dostupné pre množstvo rôznych zariadení.
  • Perfektný štýl pre každéhoVďaka veľkému výberu dizajnov si pre seba každý nájde to svoje.
AlzaGuard sklá na mobil

Sklá AlzaGuard rýchlo zatočia so škrabancami aj prasklinami 

Ochranu displejov berieme vážne. Preto sú naše tvrdené sklá AlzaGuard na mobilné telefóny a tablety vyrobené z prvotriedneho skla od japonskej firmy Asahi a vďaka tvrdosti až 9 H zaručujú vynikajúcu ochranu pred poškodením. Zároveň nezasahujú do puzdier, neobmedzujú reakcie displeja a zachovávajú jeho krásne farby. Unikátnou špecialitou sú potom sklíčka s privátnym filtrom, ktoré ochránia citlivé informácie. Všetky AlzaGuard sklá navyše zahŕňajú kompletnú výbavu na inštaláciu vrátane handričiek a samolepiek na odstránenie prachu a presné nalepenie.

S AlzaGuard budú všetky inteligentné zariadenia v bezpečí

Na ochranu tela inteligentných zariadení sú tu AlzaGuard puzdrá. Vyrábame praktické flipové puzdrá na mobilné telefóny a tablety, ktoré možno využiť aj ako stojan, ale aj klasické jednoduché zadné kryty. Podobné puzdrá si môžete zaobstarať aj pre svoje inteligentné hodinky a ochrániť ich pred nárazmi a škrabancami. Všetky obaly, kryty a puzdrá AlzaGuard sú vyrobené presne na mieru z kvalitných a na dotyk príjemných materiálov. Samozrejme nechýba podpora bezdrôtového nabíjania, MagSafe ani zosilnené rohy Air cushion.

AlzaGuard puzdrá na mobil
AlzaGuard puzdrá na slúchadlá

Puzdrá na slúchadlá pre každého

Hudobných nadšencov potom určite nadchnú AlzaGuard puzdrá na slúchadlá. V ponuke nájdete veľký výber rôznych modelov na obľúbené bezdrôtové slúchadlá ako Apple Airpods alebo Samsung Galaxy Buds. Navrhli sme niekoľko dizajnov v lákavých farebných kombináciách, z ktorých si vyberie každý podľa svojho štýlu. Niektoré puzdrá AlzaGuard sa navyše môžu pochváliť aj ďalšími funkciami alebo vybavením. Tešiť sa môžete na karabínku, umývateľnosť aj podporu bezdrôtového nabíjania s indikátorom.

Spresniť parametre
2271 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07