Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector na iPhone 11

4,7 36 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru

AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector na iPhone 11

AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector na iPhone 11 ochráni fotomodul pred poškodením

Aj napriek tomu, že sú puzdrá na mobilné telefóny navrhnuté tak, aby maximálne chránili šošovky fotoaparátu, nemusia vo všetkých prípadoch stačiť na všetky hrozby. Tejto problematike sme venovali zvláštnu pozornosť a prichádzame s ochranným sklom na fotomodul AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector pre iPhone 11, s ktorým bude fotomodul v úplnom bezpečí. Je to drobný detail, ale jeho funkčnosť oceníte každý deň – pri ukladaní telefónu na stôl, alebo prenášaní vo vrecku, batohu, či kabelke.

Kvalitné sklo Asahi

Kvalita je pre nás prioritou. Preto vám dodáme sklo od svetového lídra v oblasti bezpečnostných a ochranných skiel, japonskej firmy AGC Asahi Glass. Perfektne prilepené špičkovým lepidlom potom bude dlho dokonale chrániť fotomodul vášho telefónu.

Tvrdosť skla 9H

Sklo s tvrdosťou 9H predstavuje najvyšší štandard tvrdosti medzi ochrannými sklíčkami. S ním sa môžete spoľahnúť, že pri bežných nehodách nedôjde k poškodeniu, alebo prasknutiu šošoviek objektívu a samozrejme odolá najrôznejším ťukancom a nepríjemným škrabancom.

Dokonale splynie s telefónom aj krytom

S naším tvrdeným ochranným sklom AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector na iPhone 11 nemusíte mať obavu, že jeho aplikáciou zmeníte vzhľad telefónu. Sklíčko je navrhnuté a vyrobené tak, aby dokonale so zariadením splynulo a bolo maximálne nenápadné.

Priľne pevne a bez bublín

Naše ochranné sklá majú výhradne prémiové vlastnosti. Zásluhou špičkového lepidla bude ich aplikácia jednoduchá. Na objektív dokonale priľnú, nevytvoria sa žiadne nevzhľadné bubliny a sklíčko vydrží pevne na svojom mieste po dlhý čas.

Aplikáciu AlzaGuard Ultra Clear Lens Protector na iPhone 11 hravo zvládnete

Prilepenie tvrdeného ochranného skla nie je vôbec nič zložité. Vďaka použitiu lepidla vyvinutého špeciálne na tento účel je to skutočne jednoduché. A aby bol vytúžený výsledok dokonalý, všetky potrebné pomôcky na správnu aplikáciu nájdete v balení.

Všetko potrebné v balení

Do aplikácie ochranného sklíčka sa môžete bez okolkov pustiť hneď po otvorení balenia. Obsahuje všetky komponenty, ktoré budete potrebovať, teda alkoholovú handričku, čistiacu handričku, samolepku na odstránenie prachu a guide sticker.

Zvyšuje odolnosť

Urobte všetko pre to, aby ste váš telefón chránili pred poškodením. Aplikácia tvrdeného skla nielen na displej, ale aj fotomodul a uloženie telefónu do odolného puzdra je jednoduché. A vám to v prípade nehody ušetrí množstvo problémov a nečakaných nákladov súvisiacich s opravou.

Produkty rodiny AlzaGuard

Produkty AlzaGuard zaručia vašej elektronike bezpečie. Odolné japonské sklá, kvalitné fólie, privátne filtre a dômyselne riešené puzdrá chránia mobilné telefóny, tablety, alebo inteligentné hodinky pred poškodením. Slúchadlá uložíte do štýlových puzdier a ako praktické doplnky poslúži pestrý výber pútok na AirTagy, alebo MagSafe peňaženiek.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Apple
Model zariadenia iPhone 11

Modelový rad

Obsah balenia

Balenie obsahuje Čistiaca handrička, Alkoholová handrička, Samolepka na odstránenie prachu, Guide sticker

Vlastnosti a vyhotovenie

Zaoblenie 2.5D
Vlastnosti skla Na objektív, Lesklé
Typ Case friendly
Tvrdosť 9H
Sklo Asahi

Spôsob aplikácie

Spôsob prichytenia Lepidlo na celej ploche
Kód:  AGDTGL0001Z
Produktové číslo:  AGD-TGL0001Z
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04