Obnoviť stránku

AlzaGuard Shockproof Case pre Huawei P30 Lite

5 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AlzaGuard Shockproof Case pre Huawei P30 Lite

AlzaGuard Shockproof Case - mimoriadne odolný kryt

Patríte medzi nešťastníkov, ktorým čas od času spadne telefón na zem a následné opravy vás stáli už veľa peňazí? Ak áno, tak je najvyšší čas si zaobstarať naozaj odolný zadný kryt AlzaGuard Shockproof Case so zosilnenými rohmi, ktorý poskytne vášmu mobilnému telefónu maximálnu ochranu nielen voči poškrabaniu či nárazom, ale aj pred pádmi na zem. Kryt našej privátnej značky AlzaGuard poskytuje nielen špičkovú ochranu, ale vďaka svojmu transparentnému vyhotoveniu zachováva originálny vzhľad vášho telefónu.

TPU

Materiál s vysokou odolnosťou je pevný a príjemný na dotyk.

Huawei P30 Lite


Puzdro je telefónu ušité presne na mieru, všetky výrezy presne sedia a doliehajú.

Transparentné vyhotovenie

Číre vyhotovenie nechá vyniknúť originálny vzhľad vášho telefónu.

Technológia Air Cushion

Keď telefón padá na zem, tak väčšinou dopadne na roh, čo v mnohých prípadoch znamená prasknutý displej alebo iné vážne mechanické poškodenie konštrukcie telefónu. Preto je kryt AlzaGuard Shockproof Case v rohoch zosilnený, čo znamená, že lepšie tlmí nárazy a bráni tak poškodeniu telefónu pri nárazoch a pádoch na zem.

Precízne spracovanie do každého detailu



AlzaGuard Shockproof Case disponuje presnými výrezmi, ktoré zaisťujú plnohodnotný prístup a používanie tlačidiel, konektorov aj fotoaparátu. Oblasť fotomodulu je navyše vyvýšená, teda sa nemusíte báť poškriabania alebo iného poškodenia šošoviek fotoaparátu. Bonusom je potom otvor pre pútko či kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním.

Maximálne bezpečný bez obmedzenia funkčnosti


Ochranný kryt AlzaGuard sme nechali vyrobiť z TPU, čo zaručuje ľahké a tenké, ale pritom dostatočne odolné vyhotovenie s vynikajúcou tuhosťou. Materiál TPU sa ďalej vyznačuje veľkou pružnosťou a odolnosťou proti oteru, pričom je veľmi príjemný na dotyk a nebráni v používaní tlačidiel. Umožňuje tiež, že sa vám kryt na telefón bude ľahko nasadzovať aj dávať dole.


Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Huawei
Model zariadenia P30 Lite

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál TPU
Pružnosť/tuhosť puzdra Mäkké

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Otvor na pútko, Výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion

Farba a motív

Barva Priehľadná

Rozmery

Hrúbka 2 mm

Modelový rad

Kód:  AGDPCS0001
Produktové číslo:  AGD-PCTS0001Z
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14