Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaGuard FlexGlass pre Huawei GT 2 42 mm

4,0 7 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 8,20 €/ks
Pri kúpe 2 ks 6,38 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 5,74 €/ks

AlzaGuard FlexGlass pre Huawei GT 2 42 mm

Pri náraze nepraská

Hlavnou požiadavkou na ochranné sklo hodiniek býva dostatočná tvrdosť, aby odolalo mechanickému poškodeniu. V niektorých prípadoch, napríklad pri inteligentných hodinkách, je ale dôležitejšie, aby sklíčko bolo aj pružné a pri neopatrnom pohybe alebo náraze hneď neprasklo.

Tvrdosť skla 5H

Tvrdosť 5H je ideálnym kompromisom medzi tvrdosťou a pružnosťou. Sklo je dostatočne tvrdé, aby odolalo tvorbe škrabancov a zároveň je dostatočne pružné, aby neprasklo pri nešťastnom ťuknutí hodinkami o stôl alebo zárubňu dverí.

AlzaGuard FlexGlass pre Huawei GT 2 42mm

Škrabancom a podobnému často zbytočnému poškodeniu displeja vašich hodiniek môžete celkom jednoducho predísť. Stačí len maličkosť, a to aplikovať tvrdené sklo. Displej hodiniek bude chránený bez toho, aby boli akokoľvek ovplyvnené jeho funkcie a vlastnosti.

Dokonale splynie s hodinkami

S naším tvrdeným ochranným sklom nemusíte mať obavu, že jeho aplikáciou zmeníte vzhľad hodiniek. Sklíčko je navrhnuté a vyrobené tak, aby dokonale so zariadením splynulo a bolo maximálne nenápadné. To sme dosiahli zakrivením okrajov krycieho sklíčka.

Neobmedzuje reakcie displeja

Obavy, že by sklo akýmkoľvek negatívnym spôsobom ovplyvnilo fungovanie displeja, s kľudom hoďte za hlavu. Bude 100 % presne reagovať na každý váš dotyk.

Zachová kvalitu zobrazenia

Môžete sa spoľahnúť, že zobrazovacie vlastnosti displeja aj po aplikácii tvrdeného skla zostanú úplne nedotknuté. Zobrazovanie farieb, ostrosť a jas budú stále tak jasné a presné ako bez ochranného sklíčka.

Sklíčko je vodoodolné

Nebojte sa ochranné sklíčko aplikovať aj na vodotesné hodinky. Aj potom sa s nimi môžete bez obáv osprchovať alebo si ísť zaplávať. Pôsobenie vody žiadny spôsobom neovplyvní pevný spoj, sklo sa nebude odliepať a vaše hodinky budú vyzerať stále dokonale.

Priľne pevne a bez bublín

Naše ochranné sklá majú výhradne prémiové vlastnosti. Zásluhou špičkového lepidla bude ich aplikácia ľahká. Na displej dokonale priľnú, nevytvoria sa žiadne nevzhľadné bubliny a sklíčko vydrží pevne na svojom mieste dlhý čas.

Jednoduchá aplikácia skla AlzaGuard FlexGlass pre Huawei GT 2 42mm

Prilepenie tvrdeného ochranného skla nie je vôbec nič zložité. Vďaka použitiu lepidla vyvinutého špeciálne pre tento účel je to skutočne jednoduché. A aby bol vytúžený výsledok dokonalý, všetky potrebné pomôcky pre správnu aplikáciu nájdete v balení.

Všetko potrebné v balení

Do aplikácie ochranného sklíčka sa môžete bez váhania pustiť hneď po obdržaní balenia. Obsahuje všetky komponenty, ktoré budete potrebovať, teda alkoholovú handričku, čistiacu handričku, samolepku na odstránenie prachu a guide sticker.

Kopíruje zakrivenie hodiniek

Tvrdené ochranné sklá sú k dispozícii ako vo vyhotovení s kolmými hranami, tak aj so zaoblenými okrajmi, ktoré dokonale kopírujú zakrivenie hodiniek. Sklíčko tak s prístrojom dokonale splynie, a vy takmer nespoznáte, že je na displeji aplikovaná ochranná vrstva.

Rodina produktov AlzaGuard

Produkty AlzaGuard zaistia vašej elektronike bezpečie. Odolné japonské sklá, kvalitné fólie, privátne filtre a inteligentne riešené puzdra ochránia mobilné telefóny, tablety alebo inteligentné hodinky pred poškodením. Slúchadlá uložíte do štýlových puzdier a ako praktické doplnky poslúži pestrý výber pútok na AirTagy alebo MagSafe peňaženiek.


Parametre a špecifikácia

Typ

Materiál ochrany displeja Plexisklo

Vyhotovenie skla

Hrúbka skla 0,55 mm
Tvrdosť 5H
Vlastnosti skla Lesklé
Zaoblenie 3D

Spôsob aplikácie

Spôsob prichytenia Lepidlo na celej ploche

Obsah balenia

Balenie obsahuje Čistiaca handrička, Alkoholová handrička, Samolepka na odstránenie prachu
Kód:  AGDTGW009
Produktové číslo:  AGD-TGW009
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07