Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase pre Samsung Galaxy Watch 3 41 mm

3,0 3 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase pre Samsung Galaxy Watch 3 41 mm

Ochranný kryt chráni proti škrabancom

Škrabancom a podobnému často zbytočnému poškodeniu displeja vašich hodiniek môžete predísť úplne jednoducho. Stačí len maličkosť, a to aplikovať ochranný kryt. Displej hodiniek bude chránený bez toho, aby boli akokoľvek ovplyvnené jeho funkcie a vlastnosti.

Ochranné puzdro AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase na Samsung Galaxy Watch 3 41 mm dokonale splynie s hodinkami

S naším ochranným puzdrom nemusíte mať obavu, že by vaše hodinky nadobudli extrémne rozmery. Je navrhnuté tak, aby bolo ultra tenké, nenápadné a dokonale so zariadením splynulo. Navyše nechá vyniknúť vyhotoveniu samotných hodiniek, pretože je číre. 

Neobmedzuje reakcie displeja

Obavy, že by kryt akýmkoľvek negatívnym spôsobom ovplyvnil fungovanie displeja, pokojne hoďte za hlavu. Bude na 100 % presne reagovať na každý váš dotyk.

Ochranný kryt zachová kvalitu zobrazenia

Môžete sa spoľahnúť, že zobrazovacie vlastnosti displeja zostanú aj po aplikácii ochranného krytu úplne nedotknuté. Zobrazovanie farieb, ostrosť a jas budú stále také jasné a presné ako bez ochranného krytu.

Ochranný kryt AlzaGuard Crystal Clear TPU HalfCase na Samsung Galaxy Watch 3 41 mm zvyšuje odolnosť

Urobte všetko pre to, aby ste vaše hodinky chránili pred poškodením. Aplikácia ochranného krytu na displej je jednoduchá. A vám to v prípade nehody ušetrí množstvo problémov a nečakaných nákladov súvisiacich s opravou.

Puzdrá stále ako nové

Vďaka dlhodobému a starostlivému testovaniu našich ochranných puzdier vám môžeme zaručiť, že aj po niekoľkých mesiacoch používania budú stále vyzerať ako nové. Rozhodne nezískajú nevzhľadný žltý nádych a nebudú sa lúpať.

Produkty rodiny AlzaGuard

Produkty AlzaGuard sa postarajú o bezpečie vašej elektroniky. Odolné japonské sklá, kvalitné fólie, privátne filtre a dômyselne riešené puzdrá ochránia mobilné telefóny, tablety, alebo inteligentné hodinky pred poškodením. Slúchadlá uložíte do štýlových puzdier a ako praktický doplnok poslúži pestrý výber pútok na AirTagy, alebo MagSafe peňaženiek.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia

Typ Na bočné strany
Materiál puzdra TPU
Farba Priehľadná
Kód:  AGDWCT0009
Produktové číslo:  AGD-WCT0009Z
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17