Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaGuard Crystal Clear TPU Case na Samsung Galaxy A12

4,8 74 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Super cena
4,30 €

AlzaGuard Crystal Clear TPU Case na Samsung Galaxy A12

AlzaGuard Crystal Clear TPU Case na Samsung Galaxy A12 dokonale splynie s telefónom

S naším ochranným puzdrom nemusíte mať obavu, že by váš telefón nadobudol extrémne rozmery. Je navrhnuté tak, aby bolo ultra tenké, nenápadné a dokonale so zariadením splynulo. Navyše nechá vyniknúť vyhotovenie samotného telefónu, pretože je číre.

Materiál príjemný na dotyk

Pretože nám záleží na tom, aby bolo používanie ochranného puzdra pohodlné, venujeme špeciálnu pozornosť výberu takých materiálov, ktoré budú nielen odolné a funkčné pri ochrane mobilu, ale aj príjemné na dotyk a manipuláciu.

Chráni šošovky fotoaparátu

Pri navrhovaní puzdier sme venovali osobitnú pozornosť aj ochrane šošoviek fotoaparátu. Okolo fotomodulu je chrbát puzdra mierne vystúpený, aby sa šošovky nikdy nedotýkali povrchu, na ktorom ležia. Je to drobný detail, ale jeho funkčnosť oceníte každý deň.

Elegantné na prvý pohľad

Puzdro si nemusíte kupovať len preto, aby bol váš telefón chránený pred poškodením. Spojte príjemné s užitočným a vyberte si také, ktoré mu zároveň dodá šmrnc a punc elegancie. A to nehovoríme o tom, že ho navyše hneď na prvý pohľad spoznáte.

AlzaGuard Crystal Clear TPU Case na Samsung Galaxy A12 chráni displej miernym presahom

Ochranné puzdro s miernym presahom nad displej telefónu je drobnosť, za ktorú budete vďační každý deň. Vďaka presahu sa displej nedotýka povrchu a tento detail ho pri páde dokáže lepšie ochrániť pred prípadným prasknutím.

Stále ako nové

Vďaka dlhodobému a starostlivému testovaniu našich ochranných puzdier vám môžeme zaručiť, že aj po niekoľkých mesiacoch používania budú stále vyzerať ako nové. Rozhodne nezískajú nevzhľadný žltý nádych a nebudú sa lúpať.

Kompatibilné s bezdrôtovým nabíjaním

Moderným technológiám ideme oproti. A to aj pri navrhovaní ochranných puzdier. Vybrať si teda môžete nielen také, ktoré bude váš mobil chrániť pred poškodením, ale bude aj kompatibilné s pohodlným a stále obľúbenejším bezdrôtovým nabíjaním.

Rodina produktov AlzaGuard

Produkty AlzaGuard zaistia vašej elektronike bezpečie. Odolné japonské sklá, kvalitné fólie, privátne filtre a inteligentne riešené puzdra ochránia mobilné telefóny, tablety alebo inteligentné hodinky pred poškodením. Slúchadlá uložíte do štýlových puzdier a ako praktické doplnky poslúži pestrý výber pútok na AirTagy alebo MagSafe peňaženiek.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Samsung
Model zariadenia Galaxy A12

Typ a materiál

Typ Zadný kryt
Materiál TPU
Pružnosť/tuhosť puzdra Mäkké

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, Otvor na pútko, Výrezy na konektory a tlačidlá

Farba a motív

Barva Priehľadná

Rozmery

Hrúbka 1 mm

Modelový rad

Kód:  AGDPCT0058
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AGD-PCT0058Z
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12