Obnoviť stránku

Alza TopOffice Haswell i7 W7 64 Pre

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alza TopOffice Haswell i7 W7 64 Pre

Potrebujete výkonnejší počítač pre svoju prácu, ktorý zvládne aj niečo viac? Táto vynikajúca zostava TopOffice poteší pri práci v plnom zaťažení a nebude vás v ničom brzdiť. Je postavená na veľmi kvalitných komponentoch, ktoré prináša rovnomerný a pritom dostačujúci výkon.

Kancelársky rýchlik

Srdcom tejto zostavy je veľmi rýchly štvorjadrový procesor Intel Core i7 s frekvenciou 3,6 GHz, ktorý sa v prípade potreby, vďaka funkcii TurboBoost, dokáže pretaktovať až na 4 GHz. O jeho chladenie pri plnom nasadení sa spoľahlivo stará aktívny chladič firmy Gelid. Ten využíva štyroch výkonných heatpipe so špeciálnou štruktúrou, ktoré realizujú znateľne lepší tepelný prenos. V aktívnej časti je umiestnený 120mm ventilátor s veľmi tichým chodom, ktorý vás nebude rušiť pri práci. Procesor spolupracuje s 16GB operačnej pamäte na frekvencii až 1600 MHz. Tieto pamäte značky Kingston nesú právom označenie HyperX Fury a patrí medzi jedny z najrýchlejších, ktoré firma vyrobila. Tento počítač má integrovanú grafickú kartu, ktorá uspokojí dostačujúcim výkonom.

Veľký priestor pre vaše dáta

O miesto nebude núdza a vaše dáta budú v bezpečí vďaka spoľahlivému pevnému disku Western Digital s obrovskou kapacitou až 2 TB. Rýchlosť operačného systému a behu aplikácií vám zaručí SSD disk s kapacitou ďalších 120 GB.

Kvalita na prvom mieste

Všetky komponenty tejto zostavy sú osadené na veľmi spoľahlivé základovej doske Gigabyte. Tá sa pýši štandardom kvality použitých súčiastok pod názvom Ultra Durable 4 Plus, ktorý zaisťuje skvele chladené komponenty, efektívna prevádzka, rekordný výkon a predĺženú životnosť. Všetko je uschovaný vo veľmi elegantné čierne skrini Cooler Master s matným čelným panelom.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 7 Professional

Použitie

Typ zostavy Kancelársky

Procesor

Rad procesora Intel Core i7
Model procesora Intel Core i7 4790 Haswell
Frekvencia procesora 3,6 GHz (3 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Max TDP 84 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Základná doska

Socket Intel 1150
Sloty pre prídavné karty PCI Express x1, PCI Express x16

Disk

Výbava

Základná výbava Optická mechanika

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna
Veľkosť skrine Mini Tower

Zdroj

Zdroj 350 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 16 GB
Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3
Počet slotov RAM 2 ks
Počet osadených slotov 2 ks

Výstupy

USB 2.0 4 ×
Grafické VGA D-SUB, DVI
Ďalšie LAN, PS/2, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor

Skrinka

Šírka 200 mm
Výška 378 mm
Hĺbka 453 mm
Hmotnosť 4,7 kg
Kód:  ALZT06i7b

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16