Obnoviť stránku

Alza GameBox GTX760 W8.1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alza GameBox GTX760 W8.1

Skvele vybavená herná zostava spája výkonné komponenty s profesionálnym prevedením. Je teda určená najmä pre prieberčivé užívateľov, ktorí si chcú vychutnať akákoľvek multimédiá v maximálne možnom rozsahu aj kvalite a nevyhýbajú sa žiadnym náročným činnostiam vo viacerých oknách naraz. Samozrejmosťou u zostáv Alza GameBox je predinštalovania operačného systému, v tomto prípade najnovšieho Microsoft Windows 8.1 v 64 bitovej slovenskej edícii.
Srdcom celého systému je špičkový štvorjadrový procesor Intel Core i5 4570, Ktorého jadro Haswell poskytne dostatok výkonu aj pre tie najnáročnejšie činnosti ako je hranie hier či strih videa. Operačná pamäť DDR3 má kapacitu 8 GB a jej moduly sú osadené na základnej doske s vrcholovou čipovou sadou Intel Z87. Doska sa pýši štandardom kvality použitých súčiastok pod názvom Ultra Durable 4 Plus. Zahŕňa v sebe celé spektrum exkluzívnych technológií, ktoré používateľom garantujú absolútne najlepšiu ochranu PC.
Keďže je zostava určená hlavne hráčom počítačových hier, nesmie chýbať výkonný grafický akcelerátor. Tým je v tomto prípade špeciálnej edície NVIDIA GeForce GTX760 od firmy GIGABYTE. Jej čip je taktovaný na nadštandardné frekvencii, A aj tak je schopný ďalšieho navýšenia podľa potreby. Grafická karta je vybavená účinným a tichým chladičom s trojicou ventilátorov. Zahráte si tak nerušene moderné hry vo Full HD rozlíšenie.
Ani pri načítaní dát nebudete musieť zbytočne čakať. SSD disk sa postará o bleskurychlý prístup k často používaným aplikáciám a hrám. Rýchlosť čítania i zápisu až 450 MB/s vás rozhodne nebude brzdiť a je neporovnateľná s plotnovými diskami. Dáta typu fotografie, videa či hudby pojme druhý disk s objemom 1 TB. Komponenty sú umiestnené v prepracovanej skrini Cooler Master K350 s efektným, červeno podsvieteným ventilátorom pre optimálne chladenie. Zdroj Thunder o výkone 600 W je taktiež značky CoolerMaster. Spolu so skriňou poskytuje dostatok priestoru pre ďalšie pevné disky aj iné rozširujúce karty.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Použitie

Typ zostavy Herný, Výkonný

Procesor

Rad procesora Intel Core i5
Frekvencia procesora 3,2 GHz (3 200 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,6 GHz (3 600 MHz)
Max TDP 84 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GTX 760

Grafická karta

Počet stream procesorov 1 152×

Základná doska

Socket Intel 1150
Sloty pre prídavné karty PCI, PCI Express x1, PCI Express x16

Disk

Kapacita úložiska (celková) 1 120 GB (1,12 TB)

Výbava

Základná výbava Optická mechanika

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna
Veľkosť skrine Midi Tower

Zdroj

Zdroj 600 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 8 GB
Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 32 GB
Počet slotov RAM 4 ks
Počet osadených slotov 2 ks

Výstupy

USB 2.0 2 ×
Grafické VGA D-SUB, DVI, HDMI, DisplayPort
Ďalšie LAN, PS/2

Skrinka

Šírka 200 mm
Výška 424,6 mm
Hĺbka 479,5 mm
Hmotnosť 4,6 kg

Produktový rad

Rad počítača Alza GameBox
Kód:  sklGBSH2a2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03