Obnoviť stránku

Alza GameBox AMD 5GHZ PC

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alza GameBox AMD 5GHZ PC

Absolútne luxusné počítačový kúsok spájajúci to najvytríbenejšie z možného výberu. Je tak navrhnutý pre tých najnáročnejších hráčov počítačových hier, ktorí si chcú všetko užiť naplno bez kompromisov. Stredobodom výkonu je dravý 8jadrovú procesor AMD FX-9590 na základnej frekvencii 4,7 GHz. Moderné automaticky taktující funkcie Turbo Core 3 vybičuje frekvenciu až na magickú hranicu 5 GHz! Pre stabilitu aj pri týchto vysokých frekvenciách je pripravené chladenie obstaranej vodným systémom. Vďaka masívnemu radiátora s dvojicou ventilátorov spoľahlivo schladí kvapalinu. Vy si tak budete môcť užívať stále maximálneho výkonu.
Ako naozajstnú záruku hráčskeho vyžitie berte grafickú kartu AMD Radeon HD7970, Ktorý je jedna z vôbec najvýkonnejších grafik na svete. Nebude teda žiadny problém s najnovšími hernými kúsky vo Full HD rozlíšení as najjemnejšími detailmi. Naviac grafický čip disponuje 3 GB pamäte pripojené na 384bitové zbernicu a vyspelým chladičom Vapor-X (s štvoricou heat-pipe) S naddimenzovanie účinnosťou, aby si s kartou poradil aj po pretaktovaní. Základná doska s čipovou sadou najvyššej triedy má 3 sloty PCI Express, A tak, keby vám bola do budúcnosti jedna špičková grafika málo, je možné pridať ďalšie.
Žiadne ústupky sa nekonajú ani na poli rýchlosti a kapacity dát. Pre dáta je pripravených 2000 GB na pevnom disku a pre operačný systém a najpotrebnejšie softvér sa ponúka veľmi rýchly SSD disk. Čítanie dát v tempe až 555 MB/s načíta akékoľvek dáta v okamihu. Dočkáte sa vďaka nemu kratších načítací časov v hrách s vysokým rozlíšením, Poskytne svižnejšie prácu s multimediálnymi či inými veľkými súbormi, ale ocenia ho aj pracovníci.
Aby ani zvuk nezaostával za kvalitami tohto stroja, je pridanézvukové riešenie SupremeFX III s osemkanálovým HD zvukom. Dômyselné usporiadanie špecializovaných prvkov eliminuje rušenie a poskytuje výnimočnú čistotu a vierohodnosť zvuku. Užijete si aj filmovú produkciu na diskoch Blu-ray, vďaka vypaľovacie mechanike so schopnosťou čítania týchto médií. Mechanika vypáli Blu-ray disky nielen so základnou kapacitou 25 GB, ale aj 50 GB do 2 vrstiev a dokáže zapisovať aj neskutočných 100 GB na 4-vrstvovou médium.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ zostavy Herný

Procesor

Frekvencia procesora 4,7 GHz (4 700 MHz)
Core Boost Frekvencia 5 GHz (5 000 MHz)
Max TDP 220 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty AMD Radeon
Model grafickej karty HD 7970

Grafická karta

Počet stream procesorov 2 048×

Základná doska

Socket AMD AM3+
Sloty pre prídavné karty PCI Express x1, PCI Express x16

Disk

Kapacita úložiska (celková) 2 240 GB (2,24 TB)

Výbava

Základná výbava Optická mechanika

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna
Veľkosť skrine Big Tower

Zdroj

Zdroj 1 050 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 32 GB
Frekvencia pamäte 1 866 MHz
Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 32 GB
Počet osadených slotov 4 ks

Výstupy

Grafické DVI, HDMI, DisplayPort
Ďalšie eSATA, LAN

Skrinka

Šírka 229 mm
Výška 521 mm
Hĺbka 546 mm

Produktový rad

Rad počítača Alza GameBox
Kód:  sklGBAex
Produktové číslo:  12641861

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06