Obnoviť stránku

Aligator Selfie holder s Bluetooth Z07-5 Black

4,4 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Aligator Selfie holder s Bluetooth Z07-5 Black

Teleskopický držiak Aligator Selfie určený pre mobilné telefóny a fotoaparáty, vďaka ktorému už  nebudete na fotke so svojimi najbližšími chýbať. Selfie držiak s teleskopickou tyčou si obľúbite pre jeho ľahké prispôsobenie. Je vhodný pre telefóny a digitálne fotoaparáty s maximálnou hmotnosťou 500 gramov.

Pre mobil aj fotoaparát

Špeciálny držiak pre mobilné telefóny so zabudovanou Bluetooth spúšťou v rukoväti sa namontuje na skrutku, kde je  možné pripevniť aj digitálny fotoaparát. Fotoaparát musí byť vybavený operačným systémom Android 3.0 a vyšším alebo iOS 4.0 a vyšším. O napájanie bluetooth sa stará 45 mAH batéria, ktorú možno nabíjať prostredníctvom micro USB konektora.

Nízka hmotnosť a jednoduché prenášanie

Výsuvná sedemsegmentová tyč je vyrobená z odolného kovového materiálu. Držiak si môžete zložiť aj natiahnuť v rozsahu od 23,5 cm do 100 cm. Vďaka jeho nízkej hmotnosti 169 gramov ho môžete nosiť so sebou a používať ho nielen v súkromí. Nezabudnite si držiak vziať so sebou na párty, dovolenku alebo na návštevu k najlepším priateľom.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka

Dĺžka min. 23,5 cm
Dĺžka max. 100 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Statívový závit

Vlastnosti

Farba Čierna
Kód:  RT720a2c
Produktové číslo:  Z075BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04