Obnoviť stránku

Aligator S4020 Duo Red

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Aligator S4020 Duo Red

Nový mobilný telefón spoločnosti Aligator s označením S4020 Duo je nástupcom veľmi obľúbeného S4000 Duo. Ako už sám názov napovedá, tento telefón ponúka podporu 2 SIM kariet, teda vám umožní byť v pohotovosti na súkromnom i pracovnom čísle zároveň. Smartphone ponúka kvalitné4 " displej s rozlíšením 800 × 480. Plne si tak vychutnáte jemné detaily pri surfovaní na internete, pri prezeraní multimediálneho obsahu či hranie hier. Na zadnej strane telefónu sa nachádza3Mpix fotoaparáts interpoláciou, vpredu je potomVGA kamerapre videohovory.

V srdci telefónu je ukrytý výkonný procesor spoločnosti Cortex, ktoré ponúka dve jadrá a takt 1,2 GHz. Pamäť RAM je tu nastavená na hodnotu 256 MB a interné úložisko ponúka kapacitu512 MB, Ktorú je možné rozšíriť o pamäťové karty MicroSD až do veľkosti 64 GB. Samozrejmosťou je u tohto modelu prítomnosť rozhrania Bluetooth aWi-Fi. Telefón beží na operačnom systéme Android 4.2 Jelly Bean. Vďaka tomu je ľahké do telefónu doinštalovať nespočetné množstvo aplikácií zo služby Google Play.

Skrze aplikácie v telefóne je možné Aligator S4020 Duo využívať ako multimediálne centrum pripojené do domácej siete. S webovou kamerou môžete napríklad telefonovať cez Skype, Môžete sledovať videá na YouTube, Prípadne hrať hry. ALIGATOR S4020 Duo je ideálnou vstupnou bránou do sveta dospelých smartphonov. Telefón je ponúkaný v 3 farebných variantoch.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4 " (10,16 cm)

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)

Konektory a senzory

Konektory USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  RT120a2b
Produktové číslo:  AS4020R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06