Obnoviť stránku

Aligator RX400 eXtremo Dual SIM Black

4,4 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Aligator RX400 eXtremo Dual SIM Black

Radi prekonávate výzvy? Ste outdoorový nadšenec, ale chýba vám tá správna technológia? Aligator RX400 je potom smartgón presne pre vás!
V jednom tele dostanete neprekonateľnú odolnosť spojenú s maximálnym výkonom. Bezchybná konštrukcia prešla certifikáciou IP68 - prístroj je úplne odolný voči vniknutiu prachu a je schopný nepretržitého potopenia do vody za podmienok, ktoré určí výrobca zariadenia. Ochrana displeja proti nežiadúcim škrabancom je zaručená tvrdeným sklom a ochrannou fóliou. Pády, voda, piesok a prach - nič tento telefón nezastaví.
Aktívny IPS 4'' displej garantuje kvalitné a verné zobrazenie farieb v jasnom slnečnom svetle, a to aj pod veľkým pozorovacím uhlom. Zážitky a krásy výletu môžete zachytiť špičkovým 8 Mpx fotoaparátom. Vďaka extrémnej kapacite batérie sa smartfón rozhodne nevybije uprostred lesa a vy sa tak pomocou integrovaného GPS prijímača dostanete naozaj odkiaľkoľvek.
Robustnosť zariadenia však nie je uprednostňovaný na úkor výkonu, naopak. Dve jadrá taktované na frekvencii 1,3 GHz a 512 MB operačná pamäť zabezpečia okamžitú odozvu a plynulý chod všetkých aplikácií, či už v extrémnych situáciách či pohodlí domova. Prístroj disponuje dvoma slotmi na SIM karty, takže budete vždy na príjme. Aligator je pripravený byť vám neoceniteľným pomocníkom kedykoľvek a kdekoľvek.
RX400 eXtremo je jasná voľba pre všetkých, ktorí žijú adrenalínom - môžete si byť istí, že vás podrží aj v tých najnáročnejších podmienkach.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej
Odolnosť Vodoodolný, Odolný voči nárazom

Displej

Uhlopriečka displeja 4 " (10,16 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 8 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 0,3 Mpx
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Počet jadier procesora 2 ×
Frekvencia procesora 1,3 GHz (1 300 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM
Typ vedľajšej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  RT117a1
Produktové číslo:  ARX400BB
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13