Obnoviť stránku

Aligator S4500 Duo IPS Red

4,4 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Aligator S4500 Duo IPS Red

Spoločnosť Aligator preslávená jednoduchosťou používania sa teraz pustila do chytrého telefónu nižšej strednej triedy. ALIGATOR S4500 Duo je navrhnutý bez zbytočných príkras a v duchu funkčnosti, ktorá z neho činní univerzálny nástroj pre prehliadanie internetových stránok, využívanie známych služieb sociálnych sietí, volanie webkamerou, zhotovovanie fotografií aj pre zábavu v podobe hier. Na 4,5 "displeji uvidíte všetko dostatočne veľké a s jednoduchým ovládaním prstami. Displej je k tomu typu IPS, takže uvidíte sýte farby aj pri pohľade z uhla a oceníte dobrú viditeľnosť aj za slnečného dňa. Nespornou prednosťou je aj podpora 2 SIM kariet naraz - jednu môžete mať na volanie a druhú treba na SMS alebo internetová dáta.
Samozrejmosťou je podpora WiFi a 3G spojenie s internetom. To zaručuje pripojenie k svetu odkiaľkoľvek. Sťahovanie programov a surfovanie na internete je preto jednoduché a rýchle. Veľkým príspevok do svižného chodu je 2jádrový procesor s 3D akcelerátorom. S moderným systémom Google Android 4.2 možno hrať hry nainštalované zo služby Google Play, čítať si alebo počúvať hudbu a sledovať video uložené na pamäťovej karte v telefóne. S4500 DUO podporuje široké spektrum hudobných a video formátov. Slúchadlá sa dajú pripojiť cez 3,5 mm jack. Je len na vás, pre čo sa práve rozhodnete, možnosti sú obrovské! Pre orientáciu v teréne má GPS prijímač .

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,5 " (11,43 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 8 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 3 Mpx
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDXC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Počet jadier procesora 2 ×
Frekvencia procesora 1,2 GHz (1 200 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM
Typ vedľajšej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean
Kód:  RT110j6
Produktové číslo:  AS4500R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01