Obnoviť stránku

Aligator A680 Senior White + Stolná nabíjačka

4,5 69 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Aligator A680 Senior White + Stolná nabíjačka

Telefón prispôsobený pre seniorov a začiatočníkov veľkým displejom, intuitívnym ovládaním a výberom tých najdôležitejších funkcií, aké by sa mohli majiteľovi hodiť. Predovšetkým je zaujímavý funkciou SOS Locator, kedy po stlačení veľkého tlačidla SOS na zadnej strane zobrazí polohu telefónu na mape všetkým vopred navoleným kontaktom. Ak majiteľ telefónu kdekoľvek potrebuje pomoc, stačí využiť SOS funkciu a jeho najbližší budú okamžite vedieť, kde sa práve nachádza. Nabitá batéria vydrží až 15 dní, takže sa netreba obávať, že dôjde uprostred výletu.

Ovládanie hračkou


Veľký farebný displej zobrazí písmenká dostatočne veľké, aby boli viditeľné aj pre osoby so slabším zrakom. Rovnako tak sú prispôsobené tlačidlá svojou veľkosťou. Ak by napriek tomu majiteľ na písmenká displeja nevidel dobre, možno využiť namiesto výberu mena v zozname uloženú fotografiu volaného. Súčasťou príslušenstva je nabíjací stojan, ktorý je v prípade telefónov pre seniorov veľmi žiadaný, pretože odpadá ručné pripájanie kábla. Telefón do dodávanej nabíjačky stačí postaviť a je hotovo.

Uspokojí aj náročnejšie požiadavky


Okrem toho ponúka praktické svietidlo, Bluetooth na pripojenie bezdrôtového handsfree a fotoaparát na zachytenie zaujímavostí. Vyhotovené fotografie uložíte na pamäťovú kartu (nie je súčasťou). Ako zvonenie si môžete vybrať jednu zo základnej ponuky 5 melódií alebo možno nastaviť melódiu vlastnú. Tam, kde by hlasné zvonenie rušilo, sú k dispozícii vibrácie.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja 2,2"
Operačný systém Bez operačného systému
Slot na pamäťovú kartu Áno
Rozlíšenie zadnej kamery 0,3 Mpx

Funkcie

Funkcie FM Rádio

Konštrukcia a farba

Typ Klasické
Výška 121,1 mm
Šírka 58,8 mm
Hmotnosť 85 g
Farba Biela

Displej

Uhlopriečka displeja 2,2 " (5,59 cm)
Typ displeja TN

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 0,3 Mpx

Nabíjanie a výdrž

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Počet jadier procesora 1 ×

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie Bluetooth
Typ hlavnej SIM karty Mini SIM

Konektory a senzory

Konektory USB micro
Kód:  RT110l5a1b
Produktové číslo:  A680W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09