Obnoviť stránku

ALEX

Alex čistiace prostriedky

Alex – šetrné čističe na drevenú podlahu a nábytok

Drevený nábytok aj podlaha v sebe ukrývajú mnoho rokov života. Ak sa chcete dlho tešiť z ich pôvabu, musíte sa o ne náležite starať. To značka Alex dobre vie, a preto má riešenie pre všetkých milovníkov dreva a jeho krásy. Svojim zákazníkom ako líder v oblasti čistiacich a ošetrujúcich prostriedkov na podlahu a nábytok ponúka široké portfólio produktov. Nájdete v ňom všetko potrebné na starostlivosť, ochranu a čistotu všetkých materiálov, a to či už vlastníte moderné kúsky, či tradičný drevený nábytok. Šetrné prostriedky si poradia aj s drevenými parketami, či novou vinylovou podlahou. Nie všetky čističe sú také starostlivé – Alex je to, čo robí váš domov krásnym.

Alex starostlivosť o podlahu

Čistiace prostriedky Alex – tá pravá starostlivosť o vašu podlahu

Bežné čistiace prostriedky môžu chúlostivé povrchy, ktoré potrebujú špeciálnu starostlivosť, určitým spôsobom poškodiť. Alex ale prichádza s riešením – prípravky tejto značky totiž účinne čistia a chránia všetky druhy podláh od laminátových cez drevené a korkové až po linoleum, dlažbu, keramiku, či vinyl. Vďaka špeciálnemu zloženiu spĺňajú požiadavky všetkých povrchov a dodávajú im tú najlepšiu starostlivosť, vďaka ktorej zostanú krásne.

Prípravky na nábytok Alex dokonale čistia a príjemne voňajú

Vďaka prípravkom na nábytok Alex sa môžete tešiť na prevoňanú domácnosť a dokonalú čistotu všetkých povrchov. Spreje a aerosóly obsahujú antistatické zložky, ktoré zabraňujú usadzovaniu prachu, a tak je nábytok dlhšie čistý. Ak chcete udržať prirodzený vzhľad ako moderných, tak i tradičných kúskov, kúpte si Alex Renovátor nábytku, ktorý dokáže obnoviť krásu i starého vybavenia.

Alex starostlivosť o nábytok
Spresniť parametre
15 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04