Obnoviť stránku

ALESIS

Alesis značka

Pocíťte s Alesis hudobnú revolúciu na vlastnej koži

Alesis je od roku 1980 moderná hudobná spoločnosť s hlbokou vášňou pre inováciu. Tento nevídaný muzikantský zápal spôsobil revolúciu v hudobnom priemysle, ktorá následne umožnila a stále umožňuje všetkým hudobníkom, aby naplno rozvinuli svoje zručnosti a všetok tvorivý potenciál. A to nielen z bezpečia domova, ale aj z pódia či z profesionálneho štúdia. Alesis na základe dlhoročných osobných muzikantských skúseností rozvíja hudobné nadšenie a kreativitu u svojich zákazníkov, zamestnancov, partnerov, dodávateľov aj v celej hudobnej komunite. A to je práve to, čo Alesis udržuje na špici hudobného priemyslu a čím je taká výnimočná.

Alesis piano

Alesis pianá pre autentický hudobný zážitok

Alesis digitálne pianá a klávesy sú bezkonkurenčné, plne vybavené nástroje pre začínajúcich aj profesionálnych muzikantov. Prinesú nielen bohatý realistický zvuk, ale aj dokonalý zážitok z hudby. Pre skutočne ľahké hranie a ľahké stlačenie majú Alesis pianá nevyváženú klaviatúru, pri ktorej si môžete nastaviť odozvu dotyku. Ku klávesom patria aj automatické sprievody, porty na slúchadlá či kvalitné reproduktory pre exkluzívne počúvanie.

Elektronické bicie Alesis: pravý pôžitok z hry

Elektronické bicie Alesis sú mimoriadne v prvom rade tým, ako dokonale napodobňujú akustické bubny. Čaká vás rýchla, prirodzená odozva a pevné, robustné, napriek tomu stále kompaktné nástroje. Bicie Alesis umožnia maximálny pôžitok z hry aj pri tichom cvičení. Lákavé je jednoduché ovládanie, sprievodné skladby a mnoho ďalších funkcií, ako je možnosť záznamu vlastných zvukov či metronóm.

Elektronické bicie Alesis
Alesis záznam a reprodukcia zvuku

Zvukové systémy Alesis nielen pre profesionálov

Alesis je špecialista na krištáľovo čistý, ničím nezaťažený, kvalitný zvuk so všetkými detailmi. V ponuke nájdete profesionálne reproduktory, cez ktoré môžete pocítiť plné basy aj čisté výšky. Na tiché a pohodlné cvičenie na bicie a na klávesy či na mixovanie hudby vám poslúžia elegantné slúchadlá s dokonalou zvukovou izoláciou. To všetko a mnoho ďalšieho ponúka zvukový a nahrávací sortiment Alesis.

Spresniť parametre
24 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17