Obnoviť stránku

Alesis Prestige Artist

Zľavnené -10 %
459,90 € 508,90 €

Alesis Prestige Artist

Pokiaľ hľadáte hudobný nástroj, ktorý využijete ako doma, tak aj na vystúpení, istotne vám bude vyhovovať prenosné stage piano ALESIS. Je vybavené plnohodnotnou kladivkovou mechanikou a 88 klávesmi štandardných rozmerov, nadštandardným zvukom a digitálnou efektovou jednotkou. Stage piano disponuje klaviatúrou s vyváženou kladivkovou mechanikou, ktorá mu umožňuje presne reagovať na silu stlačenia klávesov, čo sprostredkuje rovnakú odozvu ako pri akustickom piane. Ponúkne polyfóniu 256 nôt a 30 rozmanitých hudobných zvukov. Stage piano ALESIS má pútavé funkcie ako výučbový systém, sprievody, split, layer, nahrávanie, simulácia nástrojov a metronóm.

Stage piano Alesis Prestige Artist ...
Stage piano Alesis Prestige Artist ...

Zásadné prednosti stage piana Alesis Prestige Artist

  • Stage piano ALESIS zaujme polyfóniou 256 nôt
  • Hru si užijete s plnohodnotnou kladivkovou mechanikou vybavenou 88 klávesmi štandardnej veľkosti
  • Vyvážená kladivková mechanika ponúka možnosť dosiahnuť rovnakú intenzitu stlačenia klávesov ako pri piane
  • Oceníte 30 zaujímavých zvukov na hranie rôznych žánrov
  • Možnosť rôznej intenzity hry so zabudovanou dynamickou klaviatúrou
  • Hra bude presne podľa vašich predstáv vďaka efektu reverb
  • Stage piano od značky ALESIS je charakteristické zaujímavými funkciami ako výučbový systém, sprievody, split, layer, nahrávanie, simulácia nástrojov a metronóm
  • Stage piano ALESIS je vybavené rozhraním vstup na pedál a 6,3 mm Jack
  • Nepochybne využijete vstavané reproduktory s výkonom 50 W
  • Okrem stage piana tvorí obsah balenia aj pedál Sustain

Stage piano vás nadchne svojimi príjemnými vlastnosťami a stane sa vaším obľúbeným nástrojom

Kľúčovým prvkom stage piana je jeho dynamická klaviatúra, ktorá zvláda reagovať na intenzitu hry. Hru si doladíte podľa vlastných predstáv pomocou efektu reverb. Pocit hrania ako na klasickom klavíri podporí matná plastová klaviatúra. Zaujímavé vyhotovenie podčiarkuje čierna farba.

Stage piano Alesis Prestige Artist ...
Stage piano Alesis Prestige Artist ...

Stage piano sa vyznačuje rôznymi funkciami

Stage piano je spoľahlivý spoločník na tvorbu v štúdiu aj hranie na pódiu, ale netreba zabúdať, že je tiež vynikajúcim nástrojom na domáce cvičenie. Je perfektnou voľbou bez ohľadu na vašu úroveň hry, pretože ponúka zabudovaný výučbový program pre začiatočníkov a zároveň plne uspokojí požiadavky pokročilých hudobníkov, ktorí túžia po ľahko prenosnom nástroji. Funkcia split slúži na pokročilú prácu s klaviatúrou. Umožňuje klaviatúru rozdeliť na vybranom mieste a priradiť každej polovici iný zvuk. To znamená, že môžete hrať basový sprievod klavírnym zvukom a melódiu zvukom huslí alebo iného vybraného nástroja.

Stage piano sa môže pochváliť ďalšími vymoženosťami

Stage piano zahŕňa sprievody prednastavené podľa najznámejších hudobných štýlov, a tak si muzikanti môžu vyskúšať pesničku s takmer celou kapelou. Pokiaľ by sa vám páčilo, keby pri stlačení jedného klávesu zneli zvuky dvoch nástrojov súčasne, využite na to funkciu layer alebo split. Stage piano obstará aj nahratie vašich skladieb, takže vaše piesne alebo nápady nebudú zabudnuté. Hlavným jadrom stage piana je jeho zvukový procesor, ktorý obsahuje veľmi kvalitné simulácie rôznych hudobných nástrojov, ku ktorým si môžete pridávať ďalšie zvuky či efekty. Začiatočníci môžu využívať praktický metronóm na udržanie rytmu aj tempa.

Stage piano Alesis Prestige Artist ...
Stage piano Alesis Prestige Artist ...

Vstupy a výstupy klávesov

Stage piano ALESIS ponúka vstup na pedál a 6,3 mm Jack. Na spojenie s aparatúrou je k dispozícii 6,3 mm Jack konektor. Všetci budú počuť vaše krásne skladby vďaka vstavaným reproduktorom s výkonom 50 W. Ku klávesom toho veľa nepotrebujete, avšak okrem samotného stage piana balenie tvorí aj pedál. Pri hraní najviac využijete sustain, čiže damper pedál, ktorý pretiahne dozvuk hraných tónov, aj keď už nebudete držať prst fyzicky na klávese.

MIDI:

USB

Rozmery:

149 × 1322 × 297 mm (V × Š × H)

Hmotnosť:

12,8 kg

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ Stage piano
Počet klávesov 88

MIDI

MIDI USB

Rozmery

Šírka 1 322 mm
Hĺbka 297 mm
Výška 149 mm
Hmotnosť 12,8 kg

Klaviatúra

Vyváženie Vyvážená (s kladivkovou mechanikou)
Veľkosť klávesov Štandardné
Materiál Plast
Povrch Matný
Vlastnosti Dynamika

Charakteristika

Počet zvukov 30
Výkon reproduktorov 50 W
Typ pedála Sustain
Efekty Reverb
Funkcie Výučbový systém, Sprievody, Split, Layer, Nahrávanie, Simulácia nástrojov, Metronóm
Balenie obsahuje Pedál
Farba Čierna
Kód:  ALS005f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AI PRESTIGEARTISTXEUK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14