Obnoviť stránku

Ajax WaterStop [1] (8EU) black – Diaľkové ovládanie uzatvárajúci ventil vody (1“)

Garancia najlepšej ceny
303,90 €

Ajax WaterStop [1] (8EU) black – Diaľkové ovládanie uzatvárajúci ventil vody (1“)

Ventil Ajax WaterStop je špeciálne navrhnutý na diaľkové ovládanie prívodu vody. Umožní automatické uzavretie prívodu vodu pri detekovaní jej úniku, a to v stráženom priestore či podľa prednastavených automatizačných scenárov. Kombinuje uzatvárací ventil v rozmere 1 palca a elektrický pohon. Ovládať ho môžete odkiaľkoľvek prostredníctvom aplikácie Ajax, v ktorej je možné skontrolovať stav či zmeniť polohu ventilu. Akonáhle detektor LeaksProtect či detektor úniku vody tretej strany vyhlási poplach, ventil Ajax WaterStop počas 5 sekúnd automaticky vypne prívod vody. Na vaše inteligentné zariadenie pritom obdržíte notifikáciu.

Kľúčové vlastnosti diaľkovo ovládaného uzatváracieho ventilu vody (1-palcového ) Ajax WaterStop [1] (8EU) black

  • Ventil navrhnutý na diaľkové ovládanie prívodu vody
  • Umožní automatické uzavretie prívody vodu pri detekovaní jej úniku
  • Kombinuje uzatvárací ventil v rozmere 1 palca a elektrický pohon
  • Ovládať je možné odkiaľkoľvek prostredníctvom aplikácie Ajax aj ručne
  • Ventil Ajax WaterStop je vybavený elektrickým pohonom s krútiacim momentom 10 Nm
  • Vhodný je na použitie aj vo veľkom dome, pivnici, kancelárii aj sklade
  • Vybavený je uzamykacím mechanizmom, ktorý zabráni jeho neoprávnenej demontáži
  • Napájaný je predinštalovanými batériami
  • Vyžaduje odbornú montáž
  • Rádiový protokol Jeweler umožňuje využívať bezdrôtový rádiový komunikačný dosah na vzdialenosť až 1 100 m
  • Farebné vyhotovenie: strieborno-čierne

Ventil Ajax WaterStop je vybavený 1-palcovým uzatváracím ventilom Bonomi

Ventil Ajax WaterStop je vybavený elektrickým pohonom s krútiacim momentom 10 Nm. To umožní uzatvorenie zaseknutého uzatváracieho ventilu bez jeho poškodenia. Prívod vody môžete ovládať pomocou aplikácie a scenárov, ale aj ručne, a to prostredníctvom tlačidla na kryte ventilu a páky na držiaku uzatváracieho ventilu, čo oceníte napríklad pri inštalatérskej práci. Stav ventilu jednoducho zistíte v aplikácii podľa zodpovedajúcej farby loga Ajax na kryte ventilu WaterStop aj polohou páky. Ajax WaterStop je vybavený 1-palcovým uzatváracím ventilom Bonomi, ktorý je vhodný na studenú aj teplú vodu. Kompatibilný je s uzatváracími ventilmi vyrobenými podľa normy ISO 5211.

Ajax WaterStop využíva rádiový protokol Jeweler

Ventil Ajax WaterStop využíva rádiový protokol Jeweler, ktorý zaisťuje obojsmernú komunikáciu medzi hubom a pripojeným zariadením. Umožňuje bezdrôtový rádiový komunikačný dosah na vzdialenosť až 1 100 m. Vďaka tomu môžete použiť ventil vo veľkom dome, pivnici, kancelárii aj sklade. Jeweler pritom prenáša všetky potrebné informácie. Prístup tak budete mať k šikovnému ovládaniu ventilu v aplikácii Ajax, v ktorej je možné pohodlne skontrolovať, či je otvorený alebo uzavretý. Ventil Ajax WaterStop je vybavený uzamykacím mechanizmom, ktorý zabráni jeho neoprávnenej demontáži. Zamedzí demontáži servomotora, ktorý nie je možné uvoľniť bez použitia zodpovedajúceho náradia. Pri sňatí servomotora z uzatváracieho ventilu sa spustí sabotážny poplach. Hub navyše kontroluje stav jeho pripojenia a informuje vás o strate komunikácie s ním.

Ventil Ajax WaterStop automaticky uzavrie prívod vody pri detekovaní jej úniku

Ajax WaterStop je napájaný predinštalovanými batériami. Inštalačný technik môže v prípade potreby pripojiť napájací zdroj tretej strany 9 V/2 A DC. Elektrický pohon je možné na uzatváracom ventile upevniť v 4 polohách. Plášť servomotora pritom nie je nutné na inštaláciu rozoberať. Upevní sa jednoducho na ventil pomocou montážneho zámku, a to bez použitia náradia, vďaka čomu nehrozí poškodenie elektroniky. Ajax WaterStop je potrebné nainštalovať odborným spôsobom inštalatérom a špecializovaným inštalačným technikom. Ventil Ajax WaterStop predstavuje smart doplnok do domácností aj skladov, v ktorých automaticky uzavrie prívod vody pri detekovaní jej úniku.

Komunikačný dosah:
1 100 m

Hmotnosť:
869 g

Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Ovládanie domácnosti

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Napájanie Na batérie
Jazyk aplikácie V češtine, V nemčine, V slovenčine, V maďarčine

Pripojenie

Protokol Jeweller

Vlastnosti

Dosah 1,1 m
Fungovanie Cez centrálnu jednotku
Funkcie Odolnosť proti falošným poplachom, Notifikácie do mobilu, Indikácia batérie

Typ detekcie

Typ detekcie Vlhkosti

Batéria

Typ batérie CR123A
Počet batérií 4 ks

Umiestnenie

Určenie Vnútorné

Použitie

Použitie k alarmu
Kód:  AJAX23_025
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AJAX52266
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18