Obnoviť stránku

Ajax SpaceControl black

4,8 5 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
56,36 €

Ajax SpaceControl black

Diaľkové ovládanie BEDO Ajax SpaceControl

SpaceContol je elegantná kľúčenka, s ktorou môžete ovládať funkcie zabezpečovacieho systému BEDO Ajax rovno z vášho vrecka. Vďaka kompaktným rozmerom vám nebude nikdy prekážať a naopak bude vždy pri ruke. Pomocou kľúčenky SpaceControl môžete aktivovať či deaktivovať zabezpečenia a v prípade potreby môžete, pomocou SOS tlačidla spustiť tiesňový poplach, ktorý odošle vašej polohu. SpaceControl je vďaka svojej jednoduchosti ideálny najmä pre mladšie deti.


Kľúčové vlastnosti bezpečnostného setu BEDO Ajax SpaceControl, čierne vyhotovenie

  • Uľahčuje nastavenie zabezpečovacieho systému BEDO Ajax
  • Pohodlné ovládanie funkcií
  • Dosah až 1 300 m vo voľnom priestore
  • Životnosť batérie až 5 rokov
  • Na používanie je nutné mať nainštalovanú riadiacu jednotku typu Hub


Pohodlné ovládanie základných funkcií

Ak chcete rozšíriť bezpečnostný systém BEDO Ajax o nové funkcie, tak nezabudnite na kľúčenku SpaceControl. Ide totiž o skvelého pomocníka, ktorým môžete jednoduchým stlačením celý zabezpečovací systém aktivovať, deaktivovať, zapnúť nočný režim alebo vyvolať tiesňový poplach. Nemusíte sa báť nechceného stlačenia, pretože aby bol príkaz vykonaný, je nutné tlačidlo pridržať na viac ako štvrť sekundy.


Vzdialený prístup a konfigurácia cez inteligentnú aplikáciu BEDO Ajax

Inteligentná aplikácia BEDO Ajax bola vyvinutá nielen na jednoduchú konfiguráciu všetkých zariadení bezpečnostného setu, ale aj pre pohodlné ovládanie všetkých funkcií a možností jednotlivých zariadení. Aplikácia je dostupná na platformách Android, iOS, Windows 7 (a vyššie) a MacOS.

Propojení s mobilní aplikací

S BEDO Ajax budete mať bezpečný domov na dosah ruky

Prepojením zariadenia BEDO Ajax s mobilnou aplikáciou môžete prijímať okamžité notifikácie pri detekcii nebezpečenstva, aktivovať video verifikáciu IP kamerami, zobrazovať detailné informácie o stave systému či získavať pravidelné aktualizácie zdarma. Vďaka prepracovanému používateľskému rozhraniu je ovládanie aplikácie maximálne pohodlné a intuitívne.

Jednoduchá inštalácia

Jednoduchá inštalácia

Vďaka unikátnemu držiaku SmartBracket, ktorý pripevníte na stenu alebo strop, je inštalácia komponentov BEDO Ajax maximálne jednoduchá a rýchla. Komponenty sú dodávané s predinštalovanými batériami, vďaka čomu vám ušetria veľa času. Inteligentná aplikácia vám pomocou interaktívneho manuálu pomôže s voľbou vhodného umiestnenia zariadenia.


Kód:  AJAX6108
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  P133
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08