Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ajax FireProtect black

5 7 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
82,90 €

Ajax FireProtect black

Detektor dymu BEDO Ajax FireProtect v čiernom vyhotovení

BEDO Ajax FireProtect je bezdrôtové čidlo dymu, ktoré jednoducho začleníte do zabezpečovacieho systému BEDO Ajax. Tento detektor takisto indikuje aj rapídne zvýšenie teploty vo vašej domácnosti. Jeho veľkým benefitom je fakt, že vďaka dvojitému overeniu úplne minimalizuje možnosť falošných poplachov. Medzi ďalšie benefity patrí zabudovaná siréna, ktorá po detekcii nebezpečenstva začne vydávať hlasný zvuk. FireProtect tak môže fungovať samostatne bez centrálnej jednotky Hub. Detektorom dymu by totiž mala byť vybavená každá domácnosť.


Kľúčové vlastnosti detektora BEDO Ajax Fireprotect, čierne vyhotovenie

  • Detektor možno jednoducho pridať do zabezpečovacieho systému BEDO Ajax
  • Snímač dymu a teploty
  • Dvojité overenie minimalizuje vznik falošných poplachov
  • Životnosť batérie až 4 roky
  • Možno využiť aj celkom samostatne v akejkoľvek domácnosti (nie je nutné kupovať centrálny Hub)
  • Pre plnú funkčnosť je potrebná centrálna jednotka (BEDO Ajax Fireprotect môže fungovať samostatne, ale nepošle notifikáciu do telefónu)


BEDO Ajax Fireprotect vás včas upozorní na začiatok požiaru

Detektor BEDO Ajax Fireprotect oplýva certifikáciou ako profesionálny hlásič požiaru. Najväčšou výhodou FireProtectu je dvojfázové overenie požiaru, nemusí sa teda do komory dostať dym, ale stačí aby sa v zabezpečenom objekte zdvihla teplota o 30 °C počas 30 minút a FireProtect spustí alarm.


Vzdialený prístup a konfigurácia cez inteligentnú aplikáciu BEDO Ajax

Inteligentná aplikácia BEDO Ajax bola vyvinutá nielen na jednoduchú konfiguráciu všetkých zariadení bezpečnostného setu, ale aj pre pohodlné ovládanie všetkých funkcií a možností jednotlivých zariadení. Aplikácia je dostupná na platformách Android, iOS, Windows 7 (a vyššie) a MacOS.

Propojení s mobilní aplikací

S BEDO Ajax budete mať bezpečný domov na dosah ruky

Prepojením zariadenia BEDO Ajax s mobilnou aplikáciou môžete prijímať okamžité notifikácie pri detekcii nebezpečenstva, aktivovať video verifikáciu IP kamerami, zobrazovať detailné informácie o stave systému či získavať pravidelné aktualizácie zdarma. Vďaka prepracovanému používateľskému rozhraniu je ovládanie aplikácie maximálne pohodlné a intuitívne.

Jednoduchá inštalácia

Jednoduchá inštalácia

Inštalácia komponentov BEDO Ajax je maximálne jednoduchá a rýchla. Komponenty sú dodávané s predinštalovanými batériami, vďaka čomu vám ušetria veľa času. Inteligentná aplikácia vám pomocou interaktívneho manuálu pomôže s voľbou vhodného umiestnenia zariadenia.


Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Konektivita

Napájanie Na batérie

Pripojenie

Pripojenie Rádiové vlny

Vlastnosti

Fungovanie Samostatne
Funkcie Notifikácie do mobilu

Typ detekcie

Typ detekcie Dymu, Teploty
Kód:  AJAX8188
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  P113
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13