Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

AirThings

Kvalitné ovzdušie v miestnosti s AirThings

Monitorovanie kvality vzduchu pomocou Airthings pre zdravšiu domácnosť

Vzduch je v interiéri často 2 – 5-krát horší ako vonku. Priebežné monitorovanie kvality ovzdušia v interiéri je nevyhnutné na zabezpečenie zdravého a produktívneho prostredia a minimalizáciu negatívnych vplyvov na zdravie. Produkty Airthings sú navrhnuté tak, aby vám pomohli prevziať kontrolu nad kvalitou vzduchu. Umožnia vám prijímať informované rozhodnutia, ktoré zlepšia kvalitu ovzdušia a celkovú pohodu vo vašej domácnosti, od monitorovania hladiny radónu až po sledovanie vlhkosti, teploty a znečistenia vzduchu. Zakúpený výrobok Airthings si môžete do 30 dní od zakúpenia bezplatne registrovať na webe airthings.com a predĺžiť si tak záruku na 5 rokov.

Senzor vzduchu AirThings pre inteligentnú domácnosť

Získajte prehľad o vzduchu, ktorý dýchate v miestnosti

Nenechávajte kvalitu vzduchu v miestnosti na náhodu. Identifikujte znečisťujúce látky a alergény, ktoré ovplyvňujú vaše zdravie a pohodu. Vlhkosť podporuje vznik plesní, zatiaľ čo suchý vzduch šírenie vírusov. Jednoduché opatrenia vám pomôžu zlepšiť jej úroveň. Ďalej je možné monitorovať mieru znečistenia vzduchu v interiéri vrátane funkčnosti čističky vzduchu, hladinu oxidu uhličitého, ktorý vedie k únave, alebo množstvo nebezpečného plynu radónu. Pomocou aplikácie Airthings môžete bojovať aj s príznakmi alergie. Stačí mať pod kontrolou úroveň PM a miestne údaje o peľoch.

Monitorovanie viacerých miestností pomocou aplikácie Airthings

Pripojením zariadenia Wave k rozbočovaču Airthings alebo monitoru radu View môžete vytvoriť monitorovací systém pre viac miestností. Pomocou aplikácie Airthings je možné kontrolovať aktuálne hodnoty kvality ovzdušia v miestnosti a analyzovať trendy v priebehu času. Budete dostávať včasné oznámenia a tipy, ako zlepšiť kvalitu vzduchu, aby ste mohli okamžite podniknúť patričné kroky.

Detektor vzduchu AirThings pre inteligentnú domácnosť
Spoločnosť AirThings

Umožniť svetu lepšie dýchať, to je cieľom spoločnosti Airthings

Airthings je globálna technologická spoločnosť a výrobca oceňovaných monitorov radónu a kvality vzduchu v interiéri. Bola založená v roku 2008 a jej poslaním je zabezpečiť, aby si ľudia na celom svete uvedomili vplyv kvality vzduchu v miestnosti a prevzali kontrolu nad svojím zdravím prostredníctvom jednoduchých, presných a cenovo dostupných technologických riešení. Spoločnosť sídli v centre Osla a má pobočky v USA a Kanade.

Spresniť parametre
15 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06