Obnoviť stránku

Agogs SilverGo

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Agogs SilverGo

Priemer kolesa:

20"

Rám:

Hliníkový

Vidlica:

RST Gary

Brzdy:

V-brake

Prehadzovačka:

Shimano ALIVIO

Prešmykovač:

Kľučky/prevodníky:

Kazeta:

Plášte:

Kenda K-1088

Hmotnosť kolesa:

19,9 kg

Už vás unavujú neustále dopravné zápchy v mestách a radi by ste ušetrili financie za benzín či naftu? To všetko bez akejkoľvek námahy, napriek tomu s pozitívnym prínosom pre vaše zdravie? V tom prípade si zaobstarajte niektorý zo stále viac populárnych elektrobicyklov a užívajte si radosť z pohybu.
Nepotrebujete žiadne špeciálne povolenie ani zápis do registra, navyše bicykle na elektrický pohon sú vhodné pre každú vekovú kategóriu. Ocenia ich najmä aktívny seniori, manažéri, študenti, ale aj nadšení cyklisti. Nespornou výhodou je ekologická prevádzka šetrná k životnému prostrediu a nízke náklady, cena za jeden kilometer sa pohybuje v rozmedzí niekoľkých centov.

Kľúčové vlastnosti

  • Najpredávanejší model skladacieho elektrobicykla
  • Kvalitná česká výroba
  • Možnosť uzamknutia bicykla PIN kódom na displeji
  • Napájanie mobilných zariadení prostredníctvom USB konektora
  • Reálny dojazd až 80 kilometrov
  • Jednoduché prenášanie vďaka dokonalému vyváženiu
  • Jednoduché zloženie za menej ako 10 sekúnd

Preslávené české ručičky to stále vedia

Za českým výrobcom elektrobicyklov Agogs stojí niekoľko rokov vývoja a skúseností. Jeho "Ebicykle" sú obľúbené nielen v našej krajine, ale získavajú si obdiv po celej Európe. Vyznačujú sa precíznym spracovaním, kvalitnými komponentami a skvelou elektronikou. Pýšia sa ideálnym pomerom ceny a kvality, čo je výborný predpoklad k tomu, že tieto dopravné prostriedky vám budú slúžiť veľa rokov. Spoľahnúť sa môžete aj na ľahký servis a garantovanú dostupnosť komponentov aj niekoľko rokov po zakúpení bicykla.

Pohodová preprava napríklad na dovolenku

SilverGo je už niekoľko rokov najpredávanejším modelom na našom trhu. Nová verzia sa pýši niekoľkými inováciami a predovšetkým výbornými jazdnými vlastnosťami. Vďaka nízkej hmotnosti a jednoduchému zloženiu je veľkou prednosťou tohto bicykla jednoduchý transport v aute, prípadne v dopravných prostriedkoch. Odolný vystužený rám s držadlom má zvýšenú nosnosť až 110 kg a je osadený ľahkými hliníkovými dielmi.

Veľa kilometrov na jedno nabitie

S motorom Bafang H s výkonom 250 W, napájaným značkovou batériou Sony Li-Ion Hi-Power dôjdete až 80 km na jedno nabitie v režime asistovaného šliapania. Elektronické ovládanie výkonu motora je realizované prostredníctvom podsvieteného displeja integrovaného priamo na riadidlách. Na výber máte zo 6-tich úrovní asistencie, ktoré je možné individuálne nastaviť podľa vašich požiadaviek. Pre ľahký a svižný rozjazd slúži tlačidlo Boost. Samozrejmosťou je možnosť uzamknutia bicykla PIN kódom. Displej je vybavený 5 V USB portom určeným na nabíjanie externých zariadení. Vychutnajte si dynamickú jazdu bez námahy aj do prudkých kopcov.
Dvojité 20-palcové ráfiky v kombinácii s úzkymi plášťami sú ideálnou voľbou na rýchlu, obratnú a bezpečnú jazdu mestom. Na každej križovatke alebo pred prekážkou spoľahlivo zastavíte pomocou spoľahlivých ráfikových bŕzd. Voliteľná dĺžka predstavca umožní ideálne vyladenie posedu. Komfort a pohodlie pri jazde zvyšuje odpružená sedlovka a anatomické sedlo. Regulovateľná odpružená vidlica naopak vyrovná drobné nerovnosti vo vozovke.

Súčasťou je aj potrebné príslušenstvo

K bicyklu dostanete praktickú taštičku, ktorá obsahuje rýchlonabíjačku 3A, detailný AGOGS návod, 16 v 1 AGOGS náradia v kapsičke a dezinfekčný vankúšik. Priložené náradie obsahuje všetko potrebné na zloženie vášho bicykla. Kompletizáciu a sprevádzkovanie bicykla zvládnete sami doma aj bez asistencie odborníka.

Parametre a špecifikácia

Vybavenie

Typ bŕzd V-brake
Doplnky bicykla S pedálmi

Typ bicykla

Pohon Elektrobicykel
Špecializácia Rekreačný
Typ bicykla Mestský, Skladací

Určenie

Určené pre Muža, Ženu

Pohon

Motor S motorom Bafang
Umiestenie motora Zadný náboj
Výkon motora 250 W
Výrobca batérie Panasonic
Umiestnenie batérie Sedlová rúrka
Kapacita batérie 11 Ah
Napätie batérie 36 V
Maximálny dojazd 80 km
Maximálna rýchlosť 25 km/h

Vlastnosti

Nosnosť 120 kg
Materiál rámu Hliník
Odpruženie bicykla Pružinová vidlica
Počet rýchlostí 8
Hmotnosť 23 kg
Ďalšie vlastnosti Voľnobeh

Rozmery

Veľkosť rámu M
Priemer kolies 20"
Šírka plášťa 44,45 mm (1,75 ")

Farba

Farba Strieborná

Modelový rok

Modelový rok 2020

Modely komponentov

Brzdy Tektro C310
Plášť Kenda K-1088
Prehadzovačka Shimano ALIVIO
Ráfiky AlexRims DM18
Sedlovka odpružená
Vidlica Zoom Fargo 520 AMS
Kód:  EKA103a
Produktové číslo:  18181111
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07