Obnoviť stránku

AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus

- 10 rokov záruka na motor po registrácii
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus

Dajte zbohom nepraktickým sušiakom bielizne vďaka sušičke AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus

Už vás nebaví ustavičné vešanie bielizne na šnúry a sušiaky? Presne táto činnosť vám odpadne, ak si zaobstaráte sušičku bielizne AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus. Tá pojme až 9 kg bielizne a postará sa o rovnomerné usušenie všetkých tkanín, a to aj pri viacvrstvových odevoch. Všetky funkcie a nastavenia sušičky sa vykonávajú pomocou veľkého LED displeja s otočným voličom. Kondenzačná sušička AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus využíva technológiu tepelného čerpadla, vďaka ktorej spotrebič spadá do energetickej triedy A+++. Na invertorový motor sušičky sa vzťahuje 10-ročná záruka.

Kľúčové vlastnosti sušičky AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus

  • Voľne stojaca sušička bielizne AEG v bielej farbe
  • Technológia tepelného čerpadla dosahuje vynikajúcu energetickú účinnosť (až 40 % úspora energie)
  • Spätný chod bubna uvoľní šaty a zabraňuje zamotaniu a pokrčeniu
  • Funkcia 3D scan
  • Sušička AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus má indikátory fázy sušenia a indikátory zaneseného filtra, plná kondenzačná nádržka a kondenzácia
  • Trieda energetickej účinnosti A+++
  • Spôsob sušenia tepelným čerpadlom
  • Bubon sušičky AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus má objem 118 litrov a pojme 9 kg bielizne
  • Kondenzačná sušička bielizne má invertorový motor s 10-ročnou zárukou
  • Sušička stojí na 4 nastaviteľných nožičkách
  • Ovládanie pomocou veľkého LED displeja s ovládacím panelom v češtine
  • Dvierka zavesené vpravo s možnosťou zmeny vľavo


Sušička bielizne AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus disponuje technológiou 3DScan

Sušička bielizne s technológiou 3DScan poskytne počas sušenia vysokú presnosť a starostlivosť o vaše oblečenie. Funkcia skenuje oblečenie až do hĺbky 10 cm a zisťuje úroveň vlhkosti vnútri. Teraz budete mať istotu, že bielizeň vytiahnutá zo sušičky AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus bude rovnomerne usušená, a to dokonca aj páperové bundy, ktoré zostanú nadýchané a teplé.

* Na základe externých testov tepelnej odolnosti pre oblečenie sušené pomocou technológie 3DScan, vykonaných v súlade s normou ISO 11092.

Technológia AbsoluteCare zamedzí zrážaniu* oblečenia

Pri používaní spotrebiča sa nemusíte báť, že oblečenie z neho vytiahnuté vám už nebude sedieť, pretože sa zrazí. Sušička zo série AbsoluteCare využíva na bezpečné sušenie oblečenia technológiu tepelného čerpadla v kombinácii s presnými pohybmi bubna. V sušičke AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus sa nezrazí ani vlna a hodváb nestratí svoj tvar, sušička sa dokonca pýši certifikáciou Woolmark Blue. Navyše vášmu outdoorovému oblečeniu vracia vodoodolnosť.

* V porovnaní so sušením na vzduchu.

Kondenzačná sušička AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus dokáže sušiť bavlnu aj syntetiku naraz

V sušičke s technológiou MixDry môžete sušiť bavlnené aj syntetické odevy bez nutnosti triedenia. Kondenzačná sušička AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus sa postará o rovnomerné sušenie, pretože technológia tepelného čerpadla dodá presné množstvo tepla pre jednotlivé kúsky oblečenia pri nízkej spotrebe energie.

* Testované na náplni zmiešanej z bavlny a syntetiky do 5 kg.

Program Hygiene na odstránenie 99,9 % baktérií a vírusov*

Nielen alergikov poteší špeciálny program Hygiene s certifikáciou Swissatest. Program suší pri teplote 60 °C a zbaví vašu bielizeň 99,9 % vírusov a baktérií. Program je preto vhodný aj na vankúše a prikrývky.

* Testované na Micrococcus luteus a bakteriofágy MS2 v externom teste vykonanom spoločnosťou Swissatest Testmaterialien AG v roku 2021 (skúšobná správa č. 20212029).

Pokročilé senzory vlhkosti PreciseDry

Čas a energiu pomáhajú ušetriť pokročilé senzory vlhkosti PreciseDry. Senzory sušičky AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus nastavia čas sušenia a spotrebu energie na základe veľkosti dávky bielizne. Oblečenie je tak chránené pred zbytočne dlhým sušením, ktoré by ho mohlo poškodzovať.

Samostatne stojaca sušička AEG usuší oblečenie rovnomerne aj pri nízkych teplotách

Vďaka presným snímačom je vnútri samostatne stojacej sušičky AEG TR939M6C AbsoluteCare® Plus dosiahnuté rovnomerné sušenie aj pri nižších teplotách. Vaše odevy budú vystavené iba nevyhnutnému množstvu tepla. A príjemným bonusom je, že nízka teplota pomáha šetriť energiu.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 63 dB
Spotreba energie 1,68 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 195 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 63,8 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 51 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Tepelné čerpadlo
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  ELXSU014
Produktové číslo:  916099564
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03