Obnoviť stránku

AEG AbsoluteCare T8DBE68SC

- 10 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,7 48 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG AbsoluteCare T8DBE68SC


AEG strážci oblečenia

Zverte vaše odevy strážcom oblečenia

AEG predstavuje pokrokové spotrebiče, ktoré sa starostlivo starajú o vašu bielizeň a uchovávajú ju dlho ako novú. Môžete počítať s tým, že vám sušička vaše módne kúsky usuší vždy šetrne, ochráni každé vlákno, farbu i štruktúru tkaniny.


Vyskúšajte modernú AEG sušičku

Táto sušička je majstrom svojho oboru. Vyniká vysoko efektívnym sušením, nízkymi nákladmi na prevádzku, mimoriadne nízkou hlučnosťou a predovšetkým je maximálne šetrná k vášmu oblečeniu. Hlavným benefitom je tepelné čerpadlo, ktoré umožňuje sušenie pri nízkych teplotách. Vďaka nemu ušetríte až 40% výdavkov za energie a to už sa skutočne oplatí. Odstraňuje vlhkosť z tkanín pri polovičnej teplote oproti bežným bubnovým sušičkám. Zároveň nijako výrazne nepredlžuje dobu sušenia. Cyklus tepelného čerpadla tvorí odparovanie, stláčanie a kondenzáciu chladiva. Tento systémje jednoduchý, účinný a lacný – čo viac si priať?

 Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE68SC

 Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE68SC – ProSense

Spoľahnite sa na automatiku

Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE68SC ponúka technológiu ProSense, ktorá prispôsobuje čas a spotrebu energie podľa veľkosti náplne. Vďaka tomu je cyklus maximálne efektívny a úsporný.Technológia využíva pokročilé snímače vlhkosti a teploty. Poradí si s každou várkou, či už potrebujete vysušiť dennú dávku alebo bielizeň nazbieranú za celý týždeň. S ProSense šetríte nielen čas a energiu, ale aj vaše odevy, ku ktorým je sušička vysoko ohľaduplná. Znižuje opotrebenie vlákien a uchováva oblečenie dlhšie ako nové.


Suší pri nízkych teplotách

AEG sušička monitoruje cyklus sušenia pomocou precíznych senzorov. Technológia SensiDry® umožňuje bezpečné sušenie pri nízkych teplotách. Sušička tak vaše odevy nikdy nevystavuje zbytočnému teplu, vďaka čomu si oveľa dlhšie zachovajú svoju pôvodnú štruktúru. A príjemným bonusom je, že nízka teplota pomáha šetriť energiu.

 Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE68SC – SensiDry

 Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE68SC – AbsoluteCare

Prispôsobí sa vašim potrebám

Špičkový systém AbsoluteCare zahŕňa programy pre všetky druhy materiálov. Vyberte si program na mieru a bez obáv naplňte sušičku akoukoľvek bielizňou. Poradí si s hodvábom, vlnou aj funkčným oblečením. Nemusíte sa uspokojiť s kompromisom – sušička AEG AbsoluteCare dosahuje vždy perfektných výsledkov a chráni vaše odevy pred poškodením. Vďaka špeciálnemu dizajnu s vylepšeným tokom vzduchu je sušička AEG rýchlejšia a účinnejšia v porovnaní s bežnými sušičkami s tepelným čerpadlom. Aj pri kratšom sušiacom programe dostanú vaše módne kúsky profesionálnustarostlivosť, ktorú si zaslúžia.


Spája v sebe to najlepšie

Priestranná sušička pojme až 8 kg dávku oblečenia. Iste oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja s bielym panelom a českými popismi, cez ktorý môžete zároveň sledovať prebiehajúce úkony. Modernej sušičke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, takže si môžete dopredu naprogramovať začiatok cyklu presne podľa vašej potreby. Či už chcete sušiť lacnejšie na nočnú sadzbu za elektrický prúd alebo mať bielizeňsuchú po príchode z práce.

 Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE68SC – bubon

Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE68SC – filtračný systém ÖKOFlow

Porazí svojich konkurentov

Iba AEG sušičky sú vybavené filtračným systémom ÖKOFlow s jediným extra účinným filtrom. Tento filter je ľahko na dosah a vyčistíte ho počas chvíľky. Bežné sušičky potrebujú viac filtrov, ktoré musíte všetky pravidelne čistiť – inak sa zvyšuje spotreba energie. Vďaka ÖKOFlow sušička usuší každú náplň efektívne a energeticky úsporne.


Šetrí priestor

AEG vám dáva na výber 4 možnosti otvárania sušičky. Spotrebič je totiž vybavený reverzibilnými dvierkami pre dokonalé prispôsobenie v priestore. Tento systém uchytenia je úplne flexibilný a pomáha vám docieliť čo najpohodlnejšie obsluhy v každej situácii.

Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE68SC – 4 spôsoby otvárania

Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE68SC
Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE68SC
Sušička AEG AbsoluteCare T8DBE68SC

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 1,47 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 177 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 66,3 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 59,5 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Voliteľný smer otvárania dvierok
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  FAP3230s
Produktové číslo:  T8DBE68SC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17