Obnoviť stránku

AEG T61270AC

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG T61270AC

AEG T61270AC je unikátna kondenzačná sušička, ktorá predstavuje efektívne riešenie na šetrne a rýchlo usušenú bielizeň. Je vybavená objemným bubnom z antikorovej ocele, ktorý možno naplniť až 7 kilogramami bielizne, čo určite ocení aj väčšia domácnosť. Výkonná sušička patrí do úspornej triedy B a vďaka inteligentným snímačom vlhkosti systému OptiSense zaisťuje najnižšiu spotrebu energie bez ohľadu na náplň. Inovatívna technológia Protex usuší každý kúsok vašej bielizne tým najšetrnejším spôsobom. Spätný chod bubna zabraňuje zamotaniu a pokrčeniu.
Inteligentný spotrebič poskytne profesionálnu starostlivosť aj tým najchúlostivejším typom materiálov. Veľkou prednosťou je široká ponuka dômyselne navrhnutých programov a funkcií. Sušička disponuje indikátormi jednotlivých fáz cyklu, ako je sušenie, schladzovanie a predĺžená fáza proti pokrčeniu. Komfortná funkcia odloženého štartu vám umožní sušenie presne naplánovať dopredu. Oceníte tiež elegantný dizajn spotrebiča, ktorý vďaka svojim optimálnym rozmerom ľahko zapadne do každého interiéru.
Doplňujúce informácie:
Programy na bavlnu:
Suché do skrine
Extra suché
Pripravené na žehlenie
Veľmi suché
Programy na syntetiku:
Extra suché
Pripravené na žehlenie
Suché do skrine
Časové programy:
30 min
60 min

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 7 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 64 dB
Spotreba energie 3,92 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 560 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 36,76 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Displej
Kód:  FAP3220g
Produktové číslo:  T61270AC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06