Obnoviť stránku

AEG SensiDry T7DEG47W

- 5 rokov záruka po registrácii
4,9 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG SensiDry T7DEG47W

Sušička bielizne sa dnes stáva veľmi vyhľadávaným spotrebičom. Prečo sa teda nevybaviť práve týmto novým modelom od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti AEG? Sušička T7DEG47W patrí do úspornej triedy A++, čo znamená, že počas jedného roka prevádzkovania spotrebuje okolo 211 kWh elektrickej energie. S veľkým bubnom s kapacitou na 7 kg bielizne svoje miesto bez väčších problémov zastane aj v početnejších rodinách. Prítomné sú aj moderné vymoženosti, a tak zaobstaraním práve tohto modelu určite chybu neurobíte. Spomeňme napr. technológiu AEG SensiDry, ktorá odstraňuje vlhkosť z tkanín pri polovičnej teplote než pri bežných bubnových sušičkách bez toho, aby význačne predlžovala dobu sušenia. Zaiste poteší aj prítomnosť kvalitného motora, ktorý je veľmi efektívny a zároveň tichý. Vďaka nemu sa hlučnosť zastavila na hodnote 66 dB. Sušičku tak možno umiestniť aj blízko miest spojených s obývacou izbou.


Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne AEG AbsoluteCare T7DEG47W

  • Sušička bielizne od spoločnosti AEG spadajúca do en. triedy A++ (211 kWh/rok)
  • Technológia tepelného čerpadla so 40 % úsporou energie
  • Určené pre 7 kg bielizne
  • Nízka hlučnosť iba 66 dB
  • Technológia AEG SensiDry odstraňuje vlhkosť z tkanín pri polovičnej teplote
  • Technológia ProSense pre šetrnú prevádzku a starostlivosť pri sušení
  • Filtračný systém ÖKOFlow je extrémne účinný a ľahko sa čistí
  • Šetrný bubon ProTex je ohľaduplný k vašim odevom
  • Možnosť nastavenia odloženého štartu
  • Spätný chod bubna uvoľní šaty a zabraňuje zamotaniu a pokrčeniu

Maximálne úsporný a efektívny cyklus

Voľne stojaca sušička AEG T7DEG47W ponúka technológiu ProSense. Tá prispôsobuje čas a spotrebu energie podľa veľkosti náplne. Vďaka tomu je cyklus maximálne úsporný a efektívny. Technológia využíva pokročilé snímače vlhkosti a teploty. Poradí si s každou várkou, či už potrebujete vysušiť dennú dávku alebo bielizeň nazbieranú za celý týždeň. S ProSense šetríte nielen čas a energiu, ale aj vaše odevy, ku ktorým je sušička vysoko ohľaduplná.

Dokonalá starostlivosť o vašu bielizeň

Sušička bielizne AEG T7DEG47W sa starostlivo postará o vašu bielizeň a uchová ju dlho ako novú. Vďaka dizajnu s vylepšenou cirkuláciou vzduchu sušia sušičky AEG rýchlejšie a účinnejšie. Zvoliť si môžete hneď z niekoľkých inteligentných programov, ktoré si vyberiete presne podľa vašich predstáv.

Jeden účinný filter

Sušička bielizne AEG T7DEG47W je opatrená filtračným systémom ÖKOFlow s jediným extra účinným filtrom. Jeho výhodou je, že sa k filtru ľahko dostanete a vyčistíte ho v priebehu chvíľky. Už tak úsporný spotrebič vie ušetriť ďalšie výdavky. Pomocou odloženého štartu pohodlne naplánujete čas spustenia sušenia na požadovanú dobu alebo ešte lepšie na dobu so zníženou tarifou za odber elektriny tzv. nočný prúd.

Šetrný bubon ProTex

Sušička bielizne AEG T7DEG47W je naviac tiež vybavená šetrným bubnom ProTex, ktorý je ohľaduplný k vašim odevom. V bubne je dostatok miesta, aby nedochádzalo k tomu, že sa vaša bielizeň zamotá či pokrčí. Vďaka účinnejšiemu prúdeniu vzduchu tak budete mať vždy dokonale vysušenú bielizeň.



Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 7 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 67 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 211 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 66,3 cm
Šírka 59,6 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 59,46 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Voliteľný smer otvárania dvierok, Bez napojenia na odpad, Reverzibilné dvierka
Súprava na pripojenie k odpadu Nie
Kód:  ELXSU006
Produktové číslo:  T7DEG47W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12