Obnoviť stránku

AEG SensiDry L9WBCN61B

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG SensiDry L9WBCN61B

Z prednej strany plnená parná práčka so sušičkou od spoločnosti AEG je praktickou voľbou najmä do miestností s obmedzeným priestorom, pretože ide o dva spotrebiče v jednom, takže vyžaduje omnoho menej miesta. Ako už hovorí názov, táto práčka ponúka funkciu prania, ale aj sušenia. Podľa hĺbky 63 cm je započítaná medzi práčky so sušičkou štandardnej veľkosti bez akýchkoľvek ústupkov, čo sa objemu týka. Šírka tohto daného kusa sa rovná hodnote 60 cm. Spotreba energie na pranie a sušenie je presne 252. Vážená spotreba vody na cyklus potom 50 l. Pokiaľ ide o samostatné pranie, tak hovoríme o 51. Vnútorný priestor je prispôsobený až pre 10 kg bielizne na pranie a na 6 kg na sušenie. Najvyššie otáčky v priebehu odstreďovania dosahujú hodnotu 1600 ot./min. Práčka so sušičkou sa navyše môže pochváliť systémom detského zámku, ktorý iste oceníte, pokiaľ máte v rodine malé deti. Ak nemáte radi žehlenie, bude pre vás ako stvorený parný program. Práčka so sušičkou AEG má v sebe integrované aj technológie, medzi ktorými sa nachádza funkcia Fuzzy logic. Pri výbere tej správnej sa môžete riadiť aj jej účinnosťou. Pri praní vám táto hodnota prezradí, koľko vody po praní zostane v bielizni. Táto hodnota vám pri sušení prezradí účinnosť odstreďovania. V tomto prípade je účinnosť odstreďovania a sušenia presne C.

Zásadné prednosti parnej práčky so sušičkou AEG SensiDry L9WBCN61B

  • AEG SensiDry L9WBCN61B je práčka so sušičkou, ktorá vám poskytne predné plnenie
  • Energetická trieda na sušenie a pranie: C
  • Rozmery práčky so sušičkou: 60 × 87 × 63 cm
  • Kapacita na pranie: 10 kg
  • Na sušenie má hmotnostný limit 6 kg
  • Automatická práčka so sušičkou AEG je vybavená programom zvaným šiesty zmysel, ktorý sa stará o efektívnejší chod
  • Hmotnosť AEG SensiDry L9WBCN61B je celých 98,5 kg

Parná práčka so sušičkou AEG disponuje hneď niekoľkými užitočnými funkciami a technológiami

Chcete mať vypratú a vysušenú bielizeň v určitom čase? V takom prípade je pre vás ako stvorená parná práčka so sušičkou AEG, u ktorej sa môžete spoľahnúť na funkciu odloženého štartu. Hmotnostná automatika zaistí správne dávkovanie vody a pracieho prostriedku podľa hmotnosti bielizne, čo vám ušetrí peniaze. Zásluhou invertorového motora sa môžete tešiť na tichý chod bez vibrácií. Ak nemáte v obľube žehlenie, bude pre vás ideálnou voľbou parná práčka so sušičkou. Tento program sa postará o prevzdušnenie a prevoňanie bielizne, ktorá navyše nebude mať žiadne záhyby. Práčka so sušičkou AEG SensiDry L9WBCN61B má konštrukciu opatrenú displejom, ktorý možno využiť na nastavenie programov či na sledovanie priebehu prania či sušenia. U tohto modelu môžete počítať so zabezpečením detskou poistkou, takže sa nemusíte báť, že by bolo vaše dieťa schopné otvoriť dvierka v priebehu prania či sušenia. Rýchly program sa bude hodiť tým, ktorí potrebujú mať bielizeň čo najrýchlejšie vypratú a vysušenú.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 98,5 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,4 m (1,4 m)

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie) C
Energetická trieda A
Spotreba energie (pranie a sušenie) 252 kWh/100 c.
Spotreba energie (pranie) 51 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie a sušenie) 6 kg
Kapacita práčky (pranie) 10 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie) 50 l
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 47 l
Doba trvania (pranie) 235 min (3,92 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia C
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 63 cm
Šírka 60 cm
Výška 87 cm

Funkcie

Funkcie práčky Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu
Technológie práčky Fuzzy logic

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  AEGPS0018
Produktové číslo:  L9WBCN61B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09