Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AEG ProSense T6DBG28SC

- 10 rokov záruka na invertorový motor po registrácii
4,8 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG ProSense T6DBG28SC


AEG strážcovia oblečenia
 
 

Zverte vaše odevy strážcom oblečenia

AEG predstavuje pokrokové spotrebiče, ktoré sa starostlivo starajú o vašu bielizeň a uchovávajú ju dlho ako novú. Môžete počítať s tým, že vám sušička vaše módne kúsky usuší vždy šetrne, ochráni každé vlákno, farbu i štruktúru tkaniny.


Vyskúšajte modernú AEG sušičku

Táto sušička je majstrom vo svojom obore. Vyniká efektívnym sušením s dĺžkou cyklu iba 134 minút a účinnosť sušenia dosahuje najlepšiu možnú hodnotu „A“. Ďalším benefitom je nízka hlučnosť prevádzky a predovšetkým maximálna šetrnosť k vášmu oblečeniu. Nevystavuje odevy príliš silnému teplu a pohybu, vďaka čomu si oveľa dlhšie uchovajú svoju pôvodnú štruktúru. AEG využíva kondenzačný spôsob sušenia a poháňa ju univerzálny motor. Sušička sa prispôsobí vašim potrebám s radom špeciálnych programov (jemné, ľahké žehlenie, obliečky, jeans, šport a Mix).

Sušička AEG ProSense T6DBG28SC
 
 

Sušička AEG ProSense T6DBG28SC - ProSense technologie
 
 

Spoľahnite sa na automatiku

Sušička AEG T6DBG28SC ponúka technológiu ProSense, ktorá prispôsobuje čas a spotrebu energie podľa veľkosti náplne. Vďaka tomu je cyklus maximálne efektívne a úsporný.Technológia využíva pokročilý senzor a poradí si s každou várkou – či už potrebujete vysušiť dennú dávku alebo bielizeň nazbieranú za celý týždeň. S ProSense šetríte nielen čas a energiu, ale aj vaše odevy, ku ktorým je sušička veľmi ohľaduplná. Znižuje opotrebenie vlákien a uchováva oblečenie dlho ako nové.


Menej pokrčené oblečenie

AEG sušička je vybavená šetrným ProTex bubnom, ktorý sa stará o vysoký prietok vzduchu a minimálne náklady. Tento vzorovaný bubon je špeciálne navrhnutý pre dokonalú starostlivosť o vaše odevy.  Vďaka spätnému chodu bráni nadmernému pokrčeniu a prekrúteniu bielizne. Bubon zaisťuje pohyb oboma smermi a výsledkom je rovnomerne usušené, menej skrčené oblečenie.

Sušička AEG ProSense T6DBG28SC - ProTex buben
 
 

Sušička AEG ProSense T6DBG28SC  - odložený start
 
 

Spája v sebe to najlepšie

Priestranná sušička pojme až 8 kg dávku oblečenia. Určite oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja s českým panelom a popiskami, cez ktorý môžete zároveň sledovať prebiehajúce úkony. Modernej sušičke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, takže si môžete dopredu naprogramovať začiatok cyklu presne podľa vašej potreby. Či už chcete sušiť lacnejšie pri nočnej sadzbe za elektrický prúd alebo mať bielizeň suchú po príchode z práce. Navyše možno nastaviť dodatočnétočenie bubna až na 90 minút po skončení cyklu sušenia.


Šetrí priestor

AEG vám dáva na výber zo 4 možností otvárania sušičky. Spotrebič je totiž vybavený reverzibilnými dvierkami pre dokonalé prispôsobenie v priestore. Tento systém prichytenia je úplne flexibilný a pomáha vám docieliť čo najpohodlnejšiu obsluhu v každej situácii.

Sušička AEG ProSense T6DBG28SC - 4 způsoby otevírání
 
 

Sušička AEG ProSense T6DBG28SC - buben
 
 
Sušička AEG ProSense T6DBG28SC
 
 
Sušička AEG ProSense T6DBG28SC
 
 
 

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 4,81 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 561 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 60 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 43,46 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Displej, Voliteľný smer otvárania dvierok
Súprava na pripojenie k odpadu Nie
Kód:  FAP3230l
Produktové číslo:  T6DBG28SC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11