Obnoviť stránku

AEG ProSense L6FBG68SC + AEG ProSense T6DBG28SC

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG ProSense L6FBG68SC + AEG ProSense T6DBG28SC

Pokukujete po nových spotrebičoch, ktoré sa maximálne postarajú o vašu bielizeň? V tom prípade pre vás máme túto cenovo výhodnú súpravu práčky a sušičky značky AEG. Oba spotrebiče sú vyhotovené v modernom dizajne a sú napchaté širokou škálou funkcií, ktoré sa perfektne prispôsobia každému užívateľovi. Navyše sú oba spotrebiče veľmi úsporné, teda vám nebudú nijako výrazne zaťažovať rozpočet. 

Kľúčové vlastnosti práčky AEG L6FBG68SC

  • Spredu plnená práčka za skvelú cenu
  • Pojme až 8 kg bielizne
  • Technológia ProSense zváži a prispôsobí najkratší čas programu
  • Invertorový motor
  • Energeticky úsporná trieda A+++
  • Fuzzy Logic – množstevná automatika
  • Systém Aqua Control chráni pred únikom vody
  • Odložený štart

Moderná práčka AEG L6FBG68SC

Táto samostatne stojaca práčka AEG L6FBG68SC je majstrom svojho odboru. Ponúka špeciálnu technológiu ProSense a Fuzzy Logic, ktoré automaticky upravia spôsob prania podľa toho, koľko bielizne ste vložili do bubna a ako veľmi je špinavá. ProSense zabraňuje opotrebovaniu a chráni farby vašich obľúbených kúskov. Srdcom práčky je invertorový motor s desaťročnou zárukou. Zaisťuje maximálnu účinnosť prania a výhodou je jeho tichý chod, vďaka ktorému vás práčka nebude rušiť ani pri nočnom praní. Samozrejme nechýba detská poistka.

Iste oceníte intuitívne ovládanie pomocou prehľadného LED displeja s bielym panelom a slovenskými popiskami, cez ktorý môžete zároveň sledovať všetky prebiehajúce pracie úkony. Práčke nesmie chýbať možnosť odloženého štartu, takže si môžete dopredu naprogramovať začiatok cyklu presne podľa vašej potreby. AEG tiež sľubuje minimálne vibrácie a hluk vďaka systému kontroly vyváženia náplne. Ten pred každým odstreďovaním rovnomerne rozloží bielizeň v bubne. Systém Aqua Control chráni pred únikom vody a pred poškodením vstupnej hadice. Pri poruche sa prívod vody automaticky uzavrie.


Kľúčové vlastnosti sušičky AEG T6DBG28SC

  • Energeticky veľmi úsporná kondenzačná technológia
  • Vysoká kapacita sušenia až 7 kg bielizne
  • Veľký prehľadný LCD displej
  • Sušička neohrieva svoje okolie, suší na báze kondenzácie chladiva
  • Senzor upravujúci čas sušenia – meria vlhkosť a určí koniec procesu (technológia ProSense)
  • Sušička sa šetrne postará o vašu bielizeň, je vybavená špeciálnymi programami
  • Veľmi nízka hlučnosť aj za plnej prevádzky

Sušička AEG T6DBG28SC

Sušička AEG T6DBG28SC je majstrom svojho odboru. Vyniká efektívnym sušením s dĺžkou cyklu iba 134 minút a účinnosť sušenia dosahuje najlepšie možné hodnoty „A“. Ďalším benefitom je nízka hlučnosť prevádzky a predovšetkým maximálna šetrnosť k vášmu oblečeniu. Nevystavuje odevy príliš silnému teplu a pohybu, vďaka čomu si oveľa dlhšie uchovajú svoju pôvodnú štruktúru. AEG využíva kondenzačný spôsob sušenia a poháňa ju univerzálny motor. Sušička sa prispôsobí vašim potrebám s radom špeciálnych programov (jemné, jednoduché žehlenie, obliečky, jeans, šport a Mix).

Sušička, ktorú si zamilujete...

Sušička AEG T6DBG28SC ponúka technológiu ProSense, ktorá prispôsobuje čas a spotrebu energie podľa veľkosti náplne. Vďaka tomu je cyklus maximálne efektívny a úsporný. Technológia využíva pokročilý senzor a poradí si s každou várkou – či už potrebujete vysušiť dennú dávku alebo bielizeň nazbieranú za celý týždeň. S ProSense šetríte nielen čas a energiu, ale aj vaše odevy, ku ktorým je sušička vysoko ohľaduplná. Znižuje opotrebenie vlákien a uchováva oblečenie dlhšie ako nové.

Šetrný bubon ProTex

AEG sušička je vybavená šetrným ProTex bubnom, ktorý sa stará o vysoký prietok vzduchu a minimálne náklady. Tento vzorovaný bubon je špeciálne navrhnutý pre dokonalú starostlivosť o vaše odevy a vďaka spätnému chodu bráni nadmernému pokrčeniu a prekrúteniu bielizne. Bubon zaisťuje pohyb oboma smermi a výsledkom je rovnomerne usušené, menej skrčené oblečenie.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 64 dB
Spotreba energie 4,79 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 560 kWh/annum
Kód:  SETAEG23
Produktové číslo:  L6FBG68SCT6DBG28SC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19